עד כמה אתם מעריכים את הסיכוי להכיר מישהי אם

erez_lrn

New member
עד כמה אתם מעריכים את הסיכוי להכיר מישהי אם

עד כמה אתם מעריכים את הסיכוי להכיר מישהי אם אני נרשם לסלסה? :)

cohenlim44

New member
אני לא הכרתי אף אחד למטרות רציניות עד היום

אבל שמעתי על כמה וכמה זוגות כך שכמו שאומרים אם המזל שם הוא היה שם

XUXA141

New member
לדעתי קל יותר להתחיל בסלסה..

קודם כל כי אם אתה לומד בקבוצה, אתה מתרגל לאנשים שם, כולל לבנות, ובגלל שמתחלפים כל הזמן אז יש לך צ'אנס להתיידד עם מישהי. שנית, קל יותר להתחיל לדבר עם מישהי אחרי שאתה כבר קשור עליה בכל מני פוזות שנדרשות בשיעור או בריקוד. שלישית, יש לך תירוץ טוב להתחיל עם מישהי, פשוט להזמין אותה לרקוד. מקסימום אם היא לא מעוניינת הלאה אתה תמיד יכול לשחק אותה כאילו שהתכוונת רק לריקוד... LOL. רביעית, יש לך נושא משותף, ובדרך כלל מי שרוקד/ת יאהב למצוא עוד מישהו שאוהב. הבעיה מתחילה כשבזוגיות אחד מהבני זוג רוצה לרקוד והשני לא. חמישית, יש מועדונים שבהם יש טווח גילאים קבוע כך שאתה יכול למצוא בנות זוג פוטנציאליות מרוכזות במקום אחד. כמובן שזה תלוי גם בך - בהתנהגות, ביחס, ביכולת הריקוד, ברצינות, בנימוס, בטיפוח (תחשוב שבחורה צריכה להיות צמודה אליך גם אחרי שעתיים של ריקוד), בצורת הלבוש והנקיון וברמת האדיבות.

roy3171

New member
בטח!

מה שנכתב מעליי נכון, סלסה זו הזדמנות לאינטראקציה עם הרבה בחורות, ונותן הזדמנות לפגוש בחורות ולהתחיל איתן ישר בריקוד ובשיחה. מפה זה מעניין, כיוון שבריקוד הגבר אמור להוביל (כמו ביחסים), לוקח זמן עד ששולטים בצעדים ובוריאציות ברמה שאתה מסוגל לרקוד, להוביל וליצור רושם טוב על הבחורה. לא להיבהל בהתחלה, זה יגיע בהמשך. יש אגב כאלו שיודעים להפוך את ה"חולשה" בהתחלה ליתרון, ולגרום לבחורה מנוסה לרצות ללמד אותם. ואולי הכי טוב, לפגוש מישהי ברמה שלך וללמוד איתה ביחד - לתרגל סלסה וגם דברים אחרים...

YAN980

New member
הסיכוי להכיר ?

היי התשובה לשאלתך ברורה וחדה הסיכוי הוא קרוב לאפס מהצד השלילי של המיספרים עדיף לנסות במקום אחר YAN

אני מכיר כמה וכמה זוגות שהכירו בסלסה

כמו כל מקום חברתי ניתן להכיר בו ולהתקרב. פעילויות כמו סלסה יוצרות תחום משותף שקל לבנות עליו בסיס לקשר. אז יש סיכוי. אך הוא דומה לכל מקום אחר בעולם.

למעלה