עד כמה אתם עצלנים?

Noaal

New member
עד כמה אתם עצלנים?

היום מצאתי את עצמי מרגישה מצד אחד עצלנית ומצד שני פעלתנית משהו. ועכשיו להסבר: העצלנות - למרות שהיה לי זמן לבשל (וכידוע לכם אני אוהבת לבשל ולאפות) העדפתי לעשות דברים מקצרי תהליכים: שניצלים קנויים (אני שונאת לנקות את העוף ובד"כ אין לי זמן וסבלנות לעשות את זה), ירקות סנפורוסט, תוספת אורז הכי פשוט שיש ובמקום תיבול של כמה תבלינים יחד - זרקתי תיבולית. הפעלתנות - המשכתי לסדר את החדר אחרי שבמשך השבועיים האחרונים לא יכולתי לראות מה הרצפה, מה הכיסא ואיפה המיטה ולא הייתה לי הסבלנות לסדר. תליתי את המראה שמתחילת המעבר לדירה מחכה למקום שלה. סידרתי את הארון, המיטה וכו'. אני חושבת שדי איזנתי את עצמי היום, אם כי בעיקר הרגשתי עצלנית.
 
ככה ככה

עבדתי , אבל בעיקר הרגשתי שאני לא מספיקה - וזה גרם לי להרגיש קצת עצלנית. גם קמתי בבוקר עם קיבה הפוכה (המון זבל התערבב בה אתמול), אז בכלל לא התחשק לי לאכול. כל מה שאכלתי לצהריים היה פיתה עם גבינה צהובה (וממרח פסטו - שהכנו לפני יומיים. פסטו ביתי פי מיליון טעים יותר מכל פסטו קנוי.).
 

לקשמי

New member
בכל הנוגע לסדר ונקיון

חייבת להודות, אני ברוב המקרים מתעצלת ויכול לעבור המון זמן עד שאנקה את החדר ועוד יותר זמן עד שאלך למכבסה. אבל עכשיו, תחילת היום אני מחליטה לעשות את הדברים האלה לפני שאעשה כל דבר אחר.
 

לקשמי

New member
סוף סוף התחלתי לעשות סדר

הפורום נותן מוטיבציה לפעמים
זרקתי מלא עיתונים ישנים, סידרתי את המסמכים ואת שאר הדברים. התוצאה: גיליתי שיש לי שולחן וגם שידה מתחת לכל הניירות. (וגם מצאתי את הקורות חיים שחיפשתי לפני כמה ימים)
 
למעלה