עד כמה אתם פלאפים?

Justin Angel

New member
מה?!

מה?! מה?! איך זה ידע ששתי נקודות זה חסר מושג על המסורת התאלמית?!
מומלץ לקריאה ולעיון.

התשובות נמצאות למטה

מינוס 27 אומר שאתה לא פלאפי
, אבל מצד שני, שאתה אדם אכזר - לפלאפים.

המונח "Fluffy"

הוא "צמרי" או "צמרירי" (כמו Fluffy Bunny) וגם לעיתים במשמעות של משהו רך, לכן גם אומרים To Fluff a Pillow, כדי להחזיר לה את הרכות שלה. הביטוי הוא מעין ביטוי גנאי לאנשים שהם קצת פתיים, שקונים שטויות שמוכרים להם, שכל דבר אצלם זה "רק אור ואהבה" (והתעלמות מפליאה מדברים קשים), אנשים שפשוט לא ממש יודעים על מה הם מדברים ומתנהגים גם בהתאם - והכל באופן "חמוד" שכזה, לא רעים, אלא יותר "מאותגרים תבונית". הם לא מזיקים ככלל, אך השטויות שהם מקדמים בהחלט כן.

magick smile

New member
חחח... אני יודעת מה הפירוש של פלאפי

רק לא ידעתי מה הכוונה שמקשרת את זה לפאגניזם... עכשיו אני מבינה... תודה:) (נראה לי שאני קצת פלאפית... ממליצים לעשות את הבוחן הזה??)

כן.

הבוחן הזה הוא אמנם לא מעמיק במיוחד, אבל די בו כדי להצביע על נטייתו של אדם - ולסמן לו כתמרור אזהרה שידיעותיו אולי רחוקות מלהיות מושלמות - ובקיצור, קונה יותר מדי לוקשים מבלי לבדוק אותם ומוכן להאמין בהם משום מה. לצד קלשיאות ודיעות שגויות (דיעות שגויות נפוצות, כאלה שיש כאלו שמחזיקים בהם ומלמדים אותן) יש כמה גם מהנכונות. בין השורות יש מה מה ללמוד. מעט - אבל למי ש"נכשל" במבחן הזה, זה יכול לפתוח צוהר חדש בהבנה שלו בדברים האלה ("נכשל" הוא בכוונה במרכאות, כי הציונים שם הולכים קצת אחרת...). אף אחד לא חייב לחלוק עם האחרים כמה נקודות הוא קיבל. אולי באמת יהיה זה רעיון טוב אח"כ לעבור על התשובות הנכונות (יש שם שאלה או שתיים שהן יותר גישה ולא ידע, לכן להן יש יותר מתשובה נכונה אחת) ועל אלו שהן רק חצי נכונות ולהבין למה. אחרי שתעשי את המבחן, כמובן.

דרך אגב, בתחתית המבחן

יש קישור להגדרתה של הכותבת ל"פלאפיות" אך כדאי לקרוא אותו לאחר המבחן.

רק לויקנים

והפעם שאלון שהוא באמת רק לוויקנים: http://selectsmart.com/FREE/select.php?client=wiccandegree באיזו רמה אתם חושבים שאתם? ותהיו כנים בבקשה. זה שאלון שפעם הופיע קישור אליו בפורום בוואלה, אך בחיפוש האחרון לא נמצא שם. הלילה, חיפוש עצמאי מצא אותו.

למעלה