שמלת תחרה1
Well-known member
מתיחסים לכאבי בטן?
כאבי הבטן חולפים בדרך כלל אחרי נפיחה או שתיים.מתיחסים לכאבי בטן?
טוב מאד, שאינל מזלזלת בכאב בטן.תלוי אצל מי. אצלי- משתדלת להתעלם עד שיעברו, במקרה חמור שותה תה קמומיל (איכס), לא מסוגלת לשתות תה שומר.
אם זה אצל בתי- אני משחקת אותה קול, אך בפנים אני בפאניקה לאור דברים שקרו בעבר.
אצל כל האחרים- בודקת אם הם יכולים להעזר בשכיבה על הבטן, תה, עיסוי בטן.
כשזה נמשך יותר מיום שווה לבדוק במרפאה. גם כשמדובר בכאב חריג בעצמתו.
לא נתקלנו בכאבים שמאפיינים אפנדיציט, מאמינה שאילו היו מופיעים כאלה היינו פונים לעזרה רפואית הרבה קודם.
מצטערת שקרה סיפור עצוב. ערכתי את התגובה, והוספתי שלכאבים חריגים יש התיחסות שונה.טוב מאד, שאינל מזלזלת בכאב בטן.
בבוקר אספר סיפור עצוב.
והסיפור.מצטערת שקרה סיפור עצוב. ערכתי את התגובה, והוספתי שלכאבים חריגים יש התיחסות שונה.
ובנושא זה (בערך).והסיפור.
בן זוגה של המחותנת שלי
אדם צעיר ובריא, (אפילו לא יתר לחץ דם, סוכרת, כורסטרול).
חש כאב בטן, לא יחס לכאב, למחרת הכאב החריף, לא התיחס לכאב, ביום השלישי הכאב הכריע אותו, וניגש למיון, עשו א,ק,ג, הסתבר שיש לו בעיה בלב, ישר לקחו אותו לחדר ניתוח, היה לו מס חסימות, הרופאים לא הצליחו להצילו.
בדיוק כפי שכתבת, והשכלתי בזכות תשובתך.ובנושא זה (בערך).
1. הייתה נערה שחשה בכאב בטן קשה. היא לא הסכימה לוותר והלכה למסיבת יום השישי של החבר'ה. עד שהגיעה לבית החולים, התפוצץ לא האפנדיציט והיא עברה לעולם שכולו אפנדיציטים.
2. במקרים מסוימים, מתבקע אבי העורקים ויוצר שטף דם ניכר בחלל הבטן. חלל הבטן מסוגל להכיל את כל כמות הדם שאמורה לעבור במערכת כלי הדם, ובמקרה כזה, הבאנדם מת בגלל אובדן דם (אף כי שטף הדם הוא פנימי). לדעתי, הסיפור שתיארת מתאים לאירוע שכזה.
3. נדיר שמצליחים לעצור את פריצת הדם מאבי העורקים, ועל כן, אירוע כזה מסתיים במוות במרבית המקרים, הן אם הוזנח והן אם לא.
מסתבר שאביו מת גם צעיר וגם בגלל שטף דם פנימי.ובנושא זה (בערך).
1. הייתה נערה שחשה בכאב בטן קשה. היא לא הסכימה לוותר והלכה למסיבת יום השישי של החבר'ה. עד שהגיעה לבית החולים, התפוצץ לא האפנדיציט והיא עברה לעולם שכולו אפנדיציטים.
2. במקרים מסוימים, מתבקע אבי העורקים ויוצר שטף דם ניכר בחלל הבטן. חלל הבטן מסוגל להכיל את כל כמות הדם שאמורה לעבור במערכת כלי הדם, ובמקרה כזה, הבאנדם מת בגלל אובדן דם (אף כי שטף הדם הוא פנימי). לדעתי, הסיפור שתיארת מתאים לאירוע שכזה.
3. נדיר שמצליחים לעצור את פריצת הדם מאבי העורקים, ועל כן, אירוע כזה מסתיים במוות במרבית המקרים, הן אם הוזנח והן אם לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.