עד כמה בני הזוג חשובים?

Lepton

New member
עד כמה בני הזוג חשובים?

הרי ברור ש:

מעיין, לא מעיין ובת-אל.
טליה, לא טליה וקובי.
רומי, לא רומי וקורל.
איציק, לא איציק ואלירן.
רונית, לא רונית ולירן.
ענהאל, לא ענהאל ועקיבא.
אלון, לא אלון ואורן.
חן, לא חן ואלון.

בעונה הקודמת זה היה קצת פחות בולט, בעונה הזו יותר.

(נכון, יש גם יוצאים מהכלל - הסוורים, המבוגרים, לא החלטתי לגבי דבה ודנה כי אני לא יודע לפי מה ההפקה בחרה, ותסלחו לי אבל לא החלטתי גם לגבי חרות ויופטוט ?).

אז מה - קשה למצוא זוגות ששניהם מצליחים לעורר עניין / הזדהות, או שעושים את זה בכוונה?

אורישקי

New member
דווקא רומי וקורל ואיציק ואלירן

זוגות די שווים מבחינת העניין של שניהם.

אורישקי

New member
ולדעתי כמעט בכל זוג

יש דמות מאזנת ורגועה יותר מהשני - זה תמיד ככה ואם היה יותר מדי רעש בכל זוג זה כבר היה מעיק.

אורישקי

New member
וזה בדיוק למה זה רע

בגלל שאחרי כמה פרקים כבר התחיל ממש להימאס מהן.

ddvic

New member
הפרסיות(הסגולות) מור וליאור וקצת קובי וטליה

ואם הייתי בת הייתי מציין גם את הסווארים
לפעמים א"א אבל הרבה פעמים לא

DidiEyes

New member
חמודים כולם חוץ מדבי וקורל

מור ובעלה חמודים פחות מאחרים, ובכל זאת חמודים.

הכי בעיניי?
הסגולות.
הסטלנים הואינטליגנטים מיד אחריהן.

tamarhp

New member
הסוורים ו..מור וליאור

אני גם בעד רומי וקורל שאני אוהבת אותן.

ומעיין ובתאל הכי מצחיקות.
ודבי ודנה הכי מרגיזות.

שלי 78

New member
הסוורים

קצת פחות רעילים אחד כלפי השני

ואיציק ואלירן שמנסים לשמור על כבוד בסיסי והומור גם כשהם רבים

בבית אוהבים את הסגולות בגלל שמחת החיים.

באופן כללי, אם היתה בחירת הקהל, כמו במלכת היופי או תחרויות מהסוג הזה, אז הסגולות לוקחות.

נאלצת להסכים לגבי קורל, מעניין לאיזה קהל המלהקים חשבו שהיא פונה: חמוצה וחסרת חוש הומור. זו הסיבה, שלהערכתי, רומי היא הדמות החזקה העונה: נאלצת לגרור אחריה בת זוג חסרת טעם ולפעמים פיסית לסחוב אותה. כתבתי וחוזרת על כך: אם קורל היתה קצינה, אז לרומי צריך לוותר על המסלול ולתת לה ישר סיכה ודרגות, היא פי עשר יותר איכותית מכולם, גם מטליה.

תמידכאן

New member
האמת שרומי היא בלתי נסבלת. כנ"ל לגבי ענהאל.

ענהאל היתה ממש קריקטורה..

Lepton

New member
רומי? הכי חמודה בכל העונה

ענהאל אכן היתה ונשארה בלתי נסבלת.

rasmus girl1

New member
אוי נו,

כל הזוגות רבו וכל הזוגות אמרו אחד על השני משהו.
אלירן צעק על איציק שהוא לפעמים לא קולט דברים ולא מנסה להבין אפילו.
ליאור צעק על מור וגרם לה לבכות כי היא פחדה לעשות את הדאון.
אני לא צריכה להזכיר מה דבי אמרה על דנה.
שימי צעק על יסמין באחד הפרקים הראשונים וגרם לה לבכות.
לירן ורונית צעקו אחד על השני במשימה של המיטה וזה גרם לרונית לבכות.
הסגולות באותו פרק ממש ששמת אליו קישור, רבו, כשאחת מנסה להרגיע את השניה בעוד השניה (סורי לא יודעת מי זו מעיין ומי זו בתאל) צועקת עליה שלא תדבר איתה בכלל כי היא לא רגועה.
היחידים שיאמר לזכותם שלא רבו אלו הסוורים והזוג המבוגר.

ואת ענאל לא סבלתי. ממש נחמדה, "איזה חיה מגעילה, לא פלא שלא אוכלים אותך, איכס אתה ממש מגעיל! איכס עלייך" תוך כדי שהיא יורקת.
"לנו יש את הזוגיות הכי טובה, אין לאף אחד אחר ולא יהיה זוגיות טובה כמו שלנו" 10 אלף פעם אמרה את זה, די חאלס, מה את חושבת שאתם הזוג הכי טוב ביקום?

ddvic

New member
אז ככה

אולי כל הזוגות "רבו" - אם את מתעקשת לקרוא לזה "ריב" אולי ויכוחים חלביים ורכים עטופים בצלופן והכל תחת סערת רגשות בשעת משבר שאצל דבי ודנה זה הקצין בתגובה מעבר אבל אצל האחרים זה היה ענייני עד כמה שניתן לקרוא לזה ענייני למצב הרגעי.

אבל אצל האחיות זה פשוט זריקות יורה רותחת וחומצה גופרתית אחת בפני השניה תוך נסיונות השפלה ורמיסה בין היתר באמצעות הזכרת עוונות ופשעים מזמן התורכים.
והחמור מכלשזה נעשה על מי מנוחות בהקלטות של קטעי האולפן ללא כל מתח מצוקה הפרעה משבר או צורך מיידי או אחר למעט סאדיזם מילולי.

לגבי ענאל הקטע עם ה"איזה חיה מגעילה" זה היה הקטע הכי קורע הכי פצצות לגבות לא רק בכל העונה השניה אלא בכל העונות בכלל אפילו הסגולות עוד לא הגיעו לחצי מזה.
זקני TAR יתקשו למצוא לי קטע יותר מגניב מזה.

ולגבי ציטוטי הזוגיות הכי טובה קודם כל הזוגיות שלהם היתה באמת מעוררת קנאה, אולי ההגדרה של הכי טובה היא מוגזמת אבל עדיין עצם האמירה(שהיא תחושה סובייקטיבית אותנטית) מראה שהיא נמצאת ברף גבוה של איכות.
וחוץ מזה בזוגיות הגזמה וחנופה הדדית הן חלק בלתי נפרד מתרומה פעילה להגדלה ופיתוח הדבק והקשר לעוצמה עוד יותר גבוהה.

Jason2

New member
ראה התגובה שלי בקשר ליחסים בין כל הזוגות

וההבדל בין זוגות שבחרו אחד בשני לא בתוכנית) לבין זוג שנבחר ע"י הוריו. השאלה מה אתה עושה עם זה ואיך אתה מנסה לתקן.

Jason2

New member
חבל שלא היית בטיול שלי ושל אחי הקטן

וזה אפילו לא היה מירוץ.

למעלה