עד כמה המין תופס מקום בחיי הזוגיות

עד כמה המין תופס מקום בחיי הזוגיות

עד כמה המין תופס מקום בחיי הזוגיות ? נצא מנק' הנחה שבזוגיות חשובים : המין (המשיכה , התדירות וכד') וההתאמה הרגשית (ובתוכה בין השאר האהבה הרומנטית) . אני התחנכתי שעיקר העיקרים זה ההתאמה הרגשית , וזה נראה לי עד היום הגיוני, הרי לא נמצאים כל הזמן במיטה. בתור הומו (או סוג של הומו) - קיבלתי את העמדה של התנועה ההומואית שע"מ לחיות חיים מאושרים עלי לחיות עם האדם שאני נמשך אליו מינית. אני מתאהב ונמשך רגשית -ברוב המקרים (כ95%) לנשים אני נמשך מינית - ברוב המקרים (כ95%) לגברים עד פה ההקדמה . אני אנסה יותר להסביר , כי אני מרגיש שלא הסברתי טוב: התנועה ההומואית אומרת - שמי שהוא הומו (היינו - גבר שנמשך מינית לגבר ) עליו לחיות עם **גבר ** - כמובן שיש לזה השלכות גדולות על כל מהלך חייו של אותו אדם. אני לא בהכרח מקבל טענה זו ( כ"א שינהג לפי רצונו והעדפותיו) . אני חושב שייתכן מאוד שלא נכון להעמיד את המין (המשיכה המינית וכו') בבסיס הקשר הזוגי , נכון להעמיד את המשיכה הרגשית - ולכן ההשלכה של זה , שאם אני יותר אוהב ויותר נמשך רגשית לבחורה , אני אקיים איתה זוגיות. (אני לא מדבר על להסתיר על בת הזוג , אני מדבר על התאמה רגשית כך ששני הצדדים יודעים הכול אחד על השני) . הכול נובע מתוך השאלה הפילוסופית - עד כמה המין תופס מקום בחיי הזוגיות ? אשמח לתשובתכם ואשמח לקבל המלצה לספרים או לסופרים/הוגים שעסקו בנושא זה תודה רבה 2 הערות (לא קשורות): 1. השתמשתי במונח הומו , על אף שאני לא בדיוק הומו, אני ג'נדרקוויר , כרגע אני לא מוצא שזה משנה למהות השאלה ולכן השתמשתי במילה הומו 2. אני יודע השאלה היא סובייקטיבית לחלוטין, ואין תשובות חד משמעיות , אך בכל זאת אשמח לתשובה שמנסה לפשט את העיניין

משיכה רגשית ומשיכה מינית

בוקר טוב לך, מיטורקיז, וברוך בואך אלינו...
אכן, השאלה ששאלת היא סובייקטיבית לחלוטין וכפי שציינת בדבריך: "כ"א שינהג לפי רצונו והעדפותיו". על השאלה: עד כמה המין תופס מרכיב חשוב בחיי הזוגיות, יענו לך זוגות שונים בתשובות שונות- אין תשובה חד-משמעית ונחרצת. על-פי רוב, המין הוא חלק אינטגראלי וחשוב ממערכת זוגית רומנטית. אך יש צורות שונות של זוגיות, שבני-הזוג מגיעים אליהן עם נטיות המתאימות ומשלימות זו את זו, ובהתחשב בהן הם בונים את חיי הזוגיות שלהם על-פי הנכון, מתאים וטוב להם. לטעמי, העובדה שציינת כי אתה ג'נדרקוויר ולא הומוסקסואל, חשובה מאד לצורך העניין. אני סבורה כי חברתם של ג'נדרקווירים, בעלי נטיות דומות לשלך, תוכל לסייע לך למצוא קשר רגשי וקשר מיני המתאימים לך. אינני מכירה סופרים/הוגים שעסקו בנושא זה ומקווה שחברי הפורום האחרים יוכלו לתרום את חלקם בעניין זה. המשך יום נפלא, גילת

למעלה