עד כמה המצב הכלכלי טרף את הקלפים בהקשר של MBA

dOUbLE R

New member
עד כמה המצב הכלכלי טרף את הקלפים בהקשר של MBA

אני לא לגמרי בטוח שזה המקום המתאים לשאלתי אבל אני אנסה בכל זאת ..הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם בהקשר של עד כמה המצב הכלכלי טרף את הקלפים בכל הנוגע ללימודי MBA בחו"ל?חשבתי להתחיל להניע את ההליך מחד, אבל מאידך כל מיני ספקולציות שהמצב לשנים הקרובות לא יהיה כמו מה שמתואר בטבלאות שניתן למצוא בכל מיני מקומות (ושאני מאמין שהיו גם נכונות מאוד בזמנים אחרים) מבחינת נתוני שכר, וכל מה ששמעתי על חטיפת אנשים עוד בשלב הלימודים, ולו מהעובדה שפוטרו הרבה אנשים איכותיים עם ניסיון בתחום ולהם תהייה עדיפות כשהכל יתאושש, מה גם הרבה אנשים,איכותיים שלא מוצאים עבודה במצב של היום, אולי ינסו להתקבל ללימודים לתואר שני כדי לפחות לא לבזבז את הזמן או משיקולים דומים, מה שיעלה את הרף והקושי ועוד כהנא וכהנא - קושי נוסף בקבלת הלוואות/מלגות וכיו'..אז מה אומרים?

noam4u

New member
לטווח הארוך לדעתי זה לא ישנה, להיפך.

יצטרכו עוד השכלה גבוהה ומקצועית

dOUbLE R

New member
הכל עניין של היצע וביקוש הרי...

אתה לא סבור שלכשתגיע ההתאוששות המיוחלת, יהיה יתרון ברור לכל מפוטרי מוסדות שוק ההון שקרסו וקורסים, אנשים עם ניסיון מרשים לעומת כל אותם בוגרים שיתחילו ללמוד היום (או במועד הקרוב לצורך העניין), ו/או לחילופין הרבה אנשים איכותיים שנמצאים היום בשוק ובנסיבות רגילות היו מוצאים עבודה, והיום פשוט ימשיכו לתואר שני מה שיקשה על קבלה, מה שאני חותר לשמוע בעצם זה האם לאור המצב נפגמה הכדאיות של מסלול כזה לדעת אנשים?

למעלה