עד כמה העתיד ידוע ולא ניתן לשינוי?

Mandy18

New member
עד כמה העתיד ידוע ולא ניתן לשינוי?

היי לכולם, חשבתי על משהו ורציתי לשאול פה כי עזרו לי פה לא פעם ואתם רוחניים... העניין הוא כזה, הרגשתי לאחרונה שאני מאוד תקועה, לדוגמא, למרות כל המאמצים שלי למצוא עבודה שום דבר לא יוצא מזה. בגלל הייאוש שלי החלטתי ללכת לקורא בכף היד, חברה שלי המליצה עליו ואמרה שהוא ממש מדוייק. זו הפעם הראשונה שהלכתי לקורא בכף היד (הלכתי אבל לקוראות בקלפים). הוא אמר לי שאני עומדת לפני שינוי גדול - שינוי שישפיע על כל תחומי החיים שלי (עבודה, קרייה, משפחה, אהבה וכו'). הוא לא יכול להגיד מה בדיוק יקרה, אבל הוא אמר לי שלפי היד שלי ותאריך הלידה אני צריכה למצוא עבודה עד ינואר. אמרתי לו שאני מתכננת לקחת חופשה עם החברות בנובמבר - מה לעשות עם זה? הוא ענה שהוא לא היה משלם על חופשה. לפיו השינוי יהיה גדול ולא בטוח מה זה אומר - זה יכול להיות שהעבודה החדשה תקח אותי לחו"ל וכו'... אבל אם אני אאבד את הכסף ששילמתי על החופשה זה יהיה שווה את זה כי העבודה תהיה טובה בשבילי... והנה הדילמה שלי? האם עליי להחליט על פי מה שהקורא בכף היד אמר לי? או האם אני ממשיכה עם החיים שלי ומחכה לראות אם הוא צודק? בנתיים החלטתי שאני ממשיכה עם התוכניות לחופשה, כבר קרה לי יותר מידי פעמים שהקוראות בקלפים אמרו שיקרה משהו ולא קרה. אני לא יכולה להסתמך 100% על זה. אני פשוט ארגיש נורא אם אני אבטל את החופשה ובסוף לא תהיה לי לא עבודה לא חופשה. מצד שני, מדוע הלכתי לקורא בקלפים אם אני לא לוקחת את הדברים שלו בחשבון? אשמח לשמוע לדעתכם, תודה

תיקתק1

New member
ממרום גילי ,וכאחת שהשאירה סכומים נכבדים

אצל קוראות בקפה ,בתה ,בתכשיטים, וכל מה שניתן רבנים, גרפולוגים,וכל מה שניתן , ותאמיני לי הייתי כל שבוע אצל מישהיא חדשה. ועברו כ20 שנה מאז נגמלתי מהם ,והיום אני רואה את חיי - לאן הגעתי ולאן הם אמרו שאגיע אל תאמיני המשיכי בתוכניותייך וראי לאן הגורל מוביל אותך. ואל תשבי ותחכי שיקרה מה שהיא אמרה לך. איך אומרים את מתכננת ואלוהים צוחק. יום טוב.

מסככימה עם תיקתק1 בזה

שלכוון את חייך על סמך נבואות...זה הורג את הספונטניות את לא שחקנית במחזה וגם שהכל כתוב מראש, הרשות ננונה וגם אוקטובר זה לפני יאנואר ..לא?! אז אם יקרה שינוי את כבר תחזרי..לא?! ואולי הוא יקרה משם? חח...לכן אני מסרבת לענות למי שמבקש לדעת כל פרט ופרט..+ שלפעמים גיל השואלים צעיר מידי, יש למשל מישהי בת 13 שמבקשת לדעת הכל מכל וכל ואי אפשר עדיין, יש פניות בדרכנו בהן מוצבת בפנינו בחירה, כמה בני זוג, למשל או כמה פניות דרך בנושא עיסוק ומחיה...ולפני שבחרת בפניה איש לא יוכל לנבא באמת ובכנות את דרכך..KAPISH?? יום טוב וכן אכן יהיה שינוי שגם אני רואה..אך שינוי שאת תבחרי בכיצד יחול ...בנת...זה לא אומר שעד אליו מפסיקים לחיות..תסעי, תבלי...תנהגי כתמול שלשום...

Mandy18

New member
תודה לכן - אתן מאשרות את מה שהחלטתי

אני שמחה שהלכתי אליו כי הרגשתי תקיעות ועכשיו אני מבינה למה זה קורה ואני יודעת שאני לא צריכה לדאוג כי עבודה תגיע... מתי תגיע, הוא לא יודע - אני לא יודעת - כך שאני לא יכולה עכשיו לעצור הכל. האמת שרק קוראת בקלפים אחת הרשימה אותי מאוד - אבל כמו שאמרת לאונרדו היא אמרה לי מה יקרה אבל לא אמרה בדיוק מתי. לדוגמא היא ראתה שיהיה לי חבר ויהיו לו 2 אחים. ובאמת כך היה. אבל בגלל שהיא לא אמרה מתי איך - זה פשוט קרה, בלי שאתכנן... ואני מסכימה איתך תיקתק - חוץ מהקוראת בקלפים הזו (שלצערי הפסיקה לעסוק בזה) כל השאר - אולי 10% קרה...

בהצלחה , ויופי שהגעת למסקנות הנכונות

הבחירה תמיד בידנו, הכוונה זו עזרה, אך לא " הגדת עתידות" . שבת ברכה אריאלה

העין3

New member
הגורל של מנדי...

לא פעם כתבתי כאן ובמקומות אחרים שהאדם ורק האדם קובע לעצמו את גורלו !!! תמשיכי לתכנן לעצמך את החופשה... אין דבר יותר טוב לנפש מחופשה טובה... ואם בדיוק בטיול תהיה לך הצעה טובה לעבודה בחול שתכניס לך כסף טוב אז מבטלים את החופשה... ולגבי הכסף... תאמיני לי שבחיים עוד תבזבזי כסף בלי סוף...! נכון יש לך שינוי גדול באופק אבל הוא רק מתחיל בסוף נובמבר אבל זהו תהליך שיגיע לשיאו בגיל שלושים!!! תסתמכי רק על האינטואיציה שלך ותלמדי להאמין לה ... היא חזקה. שבוע טוב . ערן.

Mandy18

New member
../images/Emo24.gif תודה ערן!

בקשר לכסף - כבר מזמן הבנתי את העיקרון שהחברה שלי אמרה לי - כל פעם שנדמה לנו שאנחנו "מאבדים" כסף (לדוגמא אם גנבו או משהו כזה) תמיד איכשהו יבוא אלינו כסף כך שאנחנו תמיד במאזן. ואני מאמינה בזה... מה שלא הוספתי זה שאנחנו מתכוונות לנסוע 3 חברות - כך שאם אני אצטרך לבטל אשאיר אותן לבד... ואני לא ממש שמחה לעשות את זה. כך שתודה מיוחדת לך ערן על זה שאמרת שהשינוי יתחיל רק בסוף נובמבר - כי אנחנו בטוח נחזור עד אז. אני מתרגשת עם השינוי הזה
שוב תודה!

למעלה