עד כמה זה חשוב להגיש את תיק העבודות

OceanLady100

New member
עד כמה זה חשוב להגיש את תיק העבודות

בתיק שאני הכנתי ולא בתיק פורטפוליו הקנוי. כולם אומרים לי לא להגיש את זה עם התיק פורטפוליו השחור שזה יהרוס לי את הראיון קבלה שלי. וחברה שלי שהיתה בשנקר אמרה שהסתכלו בתיק שלה בדיוק 5 דקות.... האם זה באמת כל כך חשוב??

oritag

New member
התיק עצמו גם חשוב, להראות יצירתיות

עד הפרט האחרון. אבל רק את תדעי ותרגישי, איפה לשים יותר את הדגש, לא צריך להשתגע בנושא. הוא צריך להיות נוח ולא מסובך. לדוגמא: אם יש לך מספיק עבודות בתיק, אולי אל תשקיעי בתיק עצמו כ"כ הרבה. אבל אם יש לך מעט עבודות אז התיק עצמו יכול להיות עבודה נוספת בפני עצמה! הוא בהחלט לא מה שיקבע אם תתקבלי או לא. הפרמטרים של הקבלה רבים: תרגיל הבית, מבחני הכניסה שכוללים בתוכם כמה תרגילים, ראיון הקבלה והתיק עבודות. אני יכולה לומר לך שאני השקעתי הרבה בתיק עבודות, לעומת זאת חבר טוב שלי לספסל הלימודים לא השקיע כלל ושם את כל העבודות בקלסר פלסטיק דק ופשוט.

OceanLady100

New member
תודה על העצות הטובות.... השקעתי

המון בתרגיל בית ובתיק עבודות וטפו טפו טפו..... יהיה טוב גם בתרגיל סטודיו. מה אמור להיות בתרגיל הסטודיו באופן כללי?

נותנים לכם לעצב חפץ ו

לעשות גדם שלו מכצה חומרים שנותנים לכם שם... לא משהו מסובך מידי.. היי יצירתית,מפתיעה ומקורית,זה העניין. רק לא להיות פרווה... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה