עד כמה זה כדאי?

Shusho

New member
עד כמה זה כדאי?

טוב, יש את... אהה... א'. לי ולא' יש קשר ממש טוב, חברות נהדרת כזו. שיחות יום-יום בטלפון, פגישות בכל שבוע ובסופי שבוע. א' הטיפוס שלי. כשאני מחפשת משהו בבן אדם, יש הכל בא'. זה נורא מוזר. זה גרם לי להתחיל לחשוב על א' כמשהו אחר, יותר מידידות. כדי לבדוק אם יש בכלל סיכוי לקשר שלחתי ידידה משותפת לשאול והתשובה שחזרה מא' היא 'אני לא רוצה להרוס את החברות שלנו', או משהו בסגנון. ומזה הבנתי שלא. מתישהו באחד מימי שישי התנשקנו אבל הייתי שיכורה לגמרי וגם א'. אז אני לא כל כך מחשיבה את זה. אתמול ישבנו בחדר א', הידידה ואני, ובערך בכל הזדמנות שהיתה קיבלתי מא' נשיקה. ועוד אחת. ועוד אחת. ואני לא יודעת מה לעזאזל א' רוצה ממני. יזיזות? משהו מעבר? יש טעם לבוא ולשאול את א' או לחכות ולראות מה יקרה? ובכלל כדאי להרוס כזו חברות טובה?

la bella dama

New member
שאלה קשה..

את צריכה לחשוב אם הידידות שלך איתה מאוד חשובה לה ששווה לסכן אותה בכך שתיהיו יחד,אם את רוצה בזה,ואת מוכנה לסכן הכל דברי איתה על זה אחרי כל מה שקרה אם את חושבת שזה לא שווה לסכן את הידידות הטובה שלכן תגידי לה שמה שהיה זה בגלל שהיית שיכורה ושזה לא שווה להרוס הכל מנסיון לדבר על זה זה הדבר הכי טוב שיכול להיות בהצלחה

אבל נדמה לי

שהרבה פעמים זה קורה עם חברויות טובות. הן לפעמים עוברות לרמה אחרת ואז אין ספק שהרמה הקודמת כבר לא רלוונטית. עם כל אדם שתפגשי בחיים באיזה שהוא שלב צריך להחליט כמה קרוב מתקרבים אינטימית. מאוד קשה להתקרב אינטימית רק ברמה האפלטונית. מאוד מתבקש שאם כבר נמצאים במישור אינטימי - להיות שם עד הסוף - על כל מה שמשתמע מכך - כולל זה שמגלים שאולי לא מתאים!! בסוף, כשמתבגרים, מאוד ברור עם מי יש לך "חברויות" ועם מי "מעבר לכך", והשאלה אם "לקלקל חברות טובה" הופך לפחות דומיננטי מכיוון שיותר ברור לך שאת רוצה למצוא "פרטנר לחיים" ולא "עוד חבר טוב". עכשיו שלא מדובר בפרטנר לחיים - כן, קיימת ההתלבטות הזו. זה מה יש - וזה קשור להיותך בגיל הזה. האמיני לי שזה עובר

ולדעתי...?

אני לא מקצועי או משהו כזה. ואני גם תומך בפרדיגמה שטוענת שנשיקות זה לאו דווקא דבר שלילי, כשאת נטולת-בן-זוג והפרטנר לנשיקה נטול-בת-זוג. אבל... זה נראה שאת כן מעוניינת. וזה נראה שא' מעוניין גם הוא בך (לא בקשר - אלא בך), אבל מפחד להרוס את מה שיש לכם עכשיו; אולי הוא מאוד רצה/רוצה אותך, אבל חשב שאת לא רוצה אותו? לשלוח ידידה שתשאל אותו שאלה היפוטתית זה, אפעס, קצת לא אינדיקטורי. קשה מאוד להחליט מה דעתו ורצונו האמיתי על סמך שאלה לקונית שידידה משותפת שאלה. אבל... יתכן והערב ההוא שינה משהו בלב של א'. אולי הוא קלט שהוא באמת רוצה אותך, ושאת רוצה אותו. לא תמיד הגילופין מוציאים את הרע והמושחת שבאדם. לפעמים, השיכרות מוציאה את האמת האמיתית של שני הצדדים. כמו בחלומות, האלכוהול גורם לאדם לעשות מעשים שהוא לא היה עושה במצבים אחרים, מחשש להרס הסטטוס-קוו. אני לא מכיר את האישיות של א'. אני לא מכיר את א'. גם אותך אני בקושי מכיר. אבל משהו בתוכי אומר לי שהוא רוצה אותך. רוצה, אבל מפחד. יזיזוּת (בין ידידים קיימים) לא משיגים באמצעות צד-שלישי (שהרי הידידה שלכם ישבה בחדר), אלא ע"י הגעה למצב אינטימי ושידול למגע פיזי. אהבה, לעומת זאת, משיגים בהחלט ע"י פעולה ראוותנית וע"י הבעת אהבה (ונשיקה היא הדרך היפה ביותר להראות אהבה). שאלותייך מסובכות לי קמעא, במקומך, הייתי זורם. מחכה לראות מה יקרה. אבל לא יותר מדי זמן. בשלב מסוים (ומהר ככל הניתן), שיחה טובה תוכל להועיל. אם תראי שהוא לא מנשק אותך בפעם הבאה שתיפגשו, אל תמהרי להסיק מסקנות לכאן ולכאן. תדעי שאולי הוא מתבייש. בשלב הזה תדברי איתו. אם הוא כן ינשק אותך בפעם הבאה שתיפגשו, קחי בחשבון שאולי מתפתח פה משהו. ומניסיון אישי - לכי על זה. לפעמים שווה להרוס קשר ידידותי עבור אהבה נפלאה, גם אם היא זמנית.
אני תמיד לרשותך. בהצלחה יקירתי.

Ne§t£A Gi®L

New member
תשאלי.../images/Emo108.gif

"תגיד, איך זה שאנחנו מתנשקים כל הזמן?" תשאלי, אבל תנסחי את זה שזה יהיה קליל. ירצה-ימשיך לשיחה רציני. לא-לא.

למעלה