עד כמה זה מסוכן לנסוע ישר לאריאל

tryout

New member
עד כמה זה מסוכן לנסוע ישר לאריאל

מירושלים עם רכב לא ממוגן? או שעדיף לא לקחת סיכונים ולנסוע דרך ראש העין?

izikd

New member
אתה מדבר על לנסוע דרך צומת תפוח?

אני לא מת על הרעיון, למרות שלפי מה שאני מבין יש עכשיו כביש חדש שאמור לעקוף את הכפרים הערביים. ההורים שלי נסעו דרך הכביש לים המלח, זה מאוד מקצר, אבל אני לא מת על הרעיון.

Scouts Boy

New member
סבבה לגמרי, עכשיו יש את הכביש החדש

והוא בכלל לא מסוכן. תרגיש בנוח

izikd

New member
לא הבנתם אותו...

לפי מה שאני הבנתי הוא מדבר על להגיע לאריאל מירושלים לא דרך החוצה, אלא דרך צומת תפוח. נכון בצומת איפה שאבו עלי אז פונים שמאלה לתל-אביב, ויש גם פניה ימינה, שהיא לכיוון השני, בין השאר ירושלים. עכשיו כבר בנו כביש חלופי/חדש שהוא יוצא במכללה, בכיכר הזאת שלפני העליה למוריה. לפי מה שאני מבין הוא שואל אם כדאי לנסוע בכביש הזה שדיברתי עליו, או שעדיף לנסוע קצת יותר, לעבור את אריאל ואז לעלות על החוצה.

Scouts Boy

New member
קיצר, הדרך הכי טובה לאריאל מירושלים

היא בדרך שליד המכללה שבכיכר שמחבר את שדרות ירושלים, הר המוריה, הדרך לירושלים, וקרית המדע

izikd

New member
בלעעעע

זה מה שהוא שואל.. ואני עונה שזאת לא דרך נעימה במיוחד..

זאת הדרך הכי טובה!

וזו הדרך הכי נעימה שיש בארץ. ולפי דעתי הכי יפה בארץ. וזו הארץ שלנו ואין סיבה לא לנסוע בדרך בארץ אין סיבה להבדיל בין הכביש הזה לכביש אחר בארץ

בלי להשתחצן..

הסיכוי לקבל אבן בשמשה בבקעה לא גבוה בהרבה מלקבל אחת בחוצה. לא לנסוע בכביש מסוים שמתר לנו לנסוע זאת פחדנות. אני לא הייתי רוצה שהאויב ירגיש שאנחנו מפחדים. על אבן בשמשה מחזירים כדור בראש וככה בעצם מנעים את האבן הבאה.

Scouts Boy

New member
על סמך מה אתה אומר את זה?

כבר שכחתי איך נראים ערבים בשנים האחרונות. מה מפחיד בדרך? אין שום ערבים או משהו..

למעלה