רק טוב 100
New member
עד כמה זה נורא שלכל אחד יש צד משלו?
כן, אני יודעת שאמורים להחליף צד מדי יום כדי שלא יתקבעו על צד אחד. כבר בני חצי שנה (עוד כמה ימים...
) ולצערי לא הצלחתי לדבוק במטרה הזו. בחודשיים הראשונים די החלפתי כל יום. בחודשיים שאחרי זה החלפתי כל יומיים שלושה. ובחודש חודשיים האחרונים לא היה לי כוח להתמודד עם העדפת הצד של אחד מהם וכל אחד ינק בלעדית מהצד הקבוע שלו.
ניסיתי לפני שבוע בערך להחליף צדדים, לא הצליח.
בשבוע שבועיים האחרונים בעקבות טיפול העדפת הצד של הבן השתפרה.משום מה דווקא הקטנה דרשה אתמול את הצדשל הבן. אני תוהה עד כמה גרמתי נזק בכך שלא החלפתי צדדים, והאם יש מה להתאמץ בכלל לנסות לעבוד על זה עכשיו, ואם זה אפשרי בכלל (למשל: הבן גדול מנת בכמעט קילו. מניחה הוא אוכל יותר. האם הייצור בצד ל הבת יספיק לו?)
כל תובנה תתקבל בברכה...
כן, אני יודעת שאמורים להחליף צד מדי יום כדי שלא יתקבעו על צד אחד. כבר בני חצי שנה (עוד כמה ימים...
ניסיתי לפני שבוע בערך להחליף צדדים, לא הצליח.
בשבוע שבועיים האחרונים בעקבות טיפול העדפת הצד של הבן השתפרה.משום מה דווקא הקטנה דרשה אתמול את הצדשל הבן. אני תוהה עד כמה גרמתי נזק בכך שלא החלפתי צדדים, והאם יש מה להתאמץ בכלל לנסות לעבוד על זה עכשיו, ואם זה אפשרי בכלל (למשל: הבן גדול מנת בכמעט קילו. מניחה הוא אוכל יותר. האם הייצור בצד ל הבת יספיק לו?)
כל תובנה תתקבל בברכה...