עד כמה חשובה ההפעלה ?

ממה מיה

New member
עד כמה חשובה ההפעלה ?

יש לי תאומים בני שנה וחודש, עד כה היו איתי בבית. במשך היום אני במעין מלחמת הישרדות, מנסה גם לעשות כמה דברים בבית, גם לעבוד (עובדת מהבית) ובין לבין לחתל, להאכיל ( כל ארוחה זה פרוייקט - הם אוכלים באופן עצמאי ולכן מתלכלים ומלכלכים את כל הסביבה, כך שצריך לנקות). מה שקורה זה שכמעט ואין לנו זמן של משחק בו אני מפעילה אותם, או שירים. אני שקועה בלעבור את היום ולא מגיעה לזה. אנחנו יוצאים הרבה החוצה, ובעצם הם מעבירים את היום כשאני שקועה בשלי והם בשלהם. האם זה מצדיק לדעתך לרשום אותם לגן בו ייחשפו לשירם, סיפורים ומשחקים המותאמים לגילם ? אני לא רואה איך אני משנה את דר היום כך שאוכל לשלב על בסיס קבו הפעלות לקטנטנים...

ממה מיה שלום

כן, סדר היום שלכם מצדיק הרשמה לגן לדעתי. מובן שאין שום בעיה להשאיר ילד בגיל שנה בבית ( גם אני השארתי את ילדי עד גיל מאוחר בבית) אך בתנאי שיש לך את הזמן להקדיש להם את תשומת הלב. נראה שבתוך ים המטלות המונחות על כתפייך ובתוך כל הדאגות את באמת מעבירה את היום ב"השרדות". אני מאמינה שאם תקחי עזרה ( בצורת פעוטון למשל) תוכלי להתרכז בעבודתך ובעבודות הבית ביעילות גדולה יותר ולהחליט שבשעות שהם חוזרים מהגן את מפנה את תשומת הלב רק אליהם ( מנתקת טלפונים, מנתקת מחשב, וןשוכחת מכביסות). בצורה כזו לא רק שהם ירוויחו אותך - גם את תרוויחי אותם ותוכלי להנות מהם ולא לחוש ש5את עסוקה רק בהשרדות. מקווה שעזרתי במשהו.

למעלה