עד כמה חשובים הציונים באוניברסיטה על מנת להתקבל לעבודה?

Amirshaaya

New member
עד כמה חשובים הציונים באוניברסיטה על מנת להתקבל לעבודה?

שלום לכולם,
ברצוני לדעת עד כמה חשובים הציונים על מנת להתקבל לעבודה באוסטרליה. אני תלמיד שנה שנייה לרנטגן, ולפי מה שבדקתי ב Skilled list יש דרישה לרנטגנאים באוסטרליה. עכשיו, הציונים שלי הם ממוצעים כי בנוסף לתואר אני גם עובד המון שעות על מנת שאוכל להרוויח כסף במידה וארצה להגר ע"י לימודים לתואר שני באוסטרליה (שזה המון, המון כסף).

האם מסתכלים על הציונים? האם ממוצע 75 שווה פחות ממוצע 90? האם ציון 60 במקצוע מסוים עשוי לפסול אותי, גם אם אני מגיע עם ניסיון תעסוקתי? (אני מתכוון לעבוד בארץ לפחות שנתיים במקצוע כי לפי הבנתי זהו המינימום ע"מ לבצע הגירה).

תודה מראש לכל העונים! =)

ANZ1

New member
תהיה יותר ברור

בכותרת אתה שואל על קבלה לעבודה עם ציונים נמוכים,
אבל אז אתה כותב שאתה רוצה להגר על ידי לימודי תואר שני,
בדיוק כמו בישראל, לאדם שיש ניסיון בעבודה לא יסתכלו על ציוני התואר בקבלה לעבודה חדשה, אבל הציונים מאד חשובים ללמודי תואר שני, תבדוק מה הדרישות לתואר שני, אבל לדעתי הציונים שכתבת לא מספיקים.
ובקשר לאפשרויות הגירה במקצוע שלך, אני מציע לפנות אל סוכן הגירה לשיחת יעוץ כדי שתדע מה האפשרויות האמיתיות שלך, הרבה אנשים מבינים לא נכון את הפרטים שכתובים באתרי ההגירה , או לא מסתכלים על הפרטים הקטנים.

Amirshaaya

New member
מתנצל אם לא הייתי ברור מספיק

נראה לי שקיבלתי את התשובה: כמו בארץ, ממוצע הציונים אינו משנה לאחר שצוברים ניסיון תעסוקתי בתחום.

תודה על העזרה

Caput femoris

New member
משהו שאולי שווה לך לבדוק

הוא מסלול לתואר שני מחקרי (בדרך כלל הוא נקרא MPhil או Research Master's) בתחום שלך.
אני לא יודע אם זה משהו שיכול לעניין אותך אבל תמיד יש דרישה לאנשי imaging באקדמיה. רוב האנשים שנכנסים לתחום הם מרקע של הנדסה או מתמטיקה אבל אני לא רואה סיבה מדוע רנטגנאי לא יוכל לעשות את העבודה. עוד עניין ששווה לבדוק עם סוכן הגירה הוא האם ניסיון מחקרי ב imaging יכול להיחשב כניסיון מקצועי לצורך הגירה. הניחוש (הבלתי מבוסס בעליל) שלי הוא שזה אפשרי אם לעבודה יהיה מרכיב קליני משמעותי.

בהצלחה!

למעלה