עד כמה חשוב לכם , שם המוצר או החברה

אופה3

New member
עד כמה חשוב לכם , שם המוצר או החברה

עד כמה שאתם הולכים לקנות דברים, או אפילו הולכים למסעדה חשוב לכם השם שלהם: לדוגמא כמה שאלות: האם תקנו גינ´ס שהוא לא ליוויס, או לי קופר, תסתפקו בחיקוי? האם תלכו למסעדה לא מוכרת, לא ניו יורק ניו יורק, או סן שיין, אלא משהו פשוט וטעים? האם תקנו מוצר חשמלי של חברה לא מוכרת, לווא דווקא, תדריאן או אמקור? האם שתקנו טלוויזיה, היא חייבת להיות סוני, או טושיבה, או שאולי שם אחר במחיר זול יותר יהיה גם טוב? אלא סתם דוגמאות שעלו לי בראש, הכוונה, עד כמה השם של החברה או של המוצר משחק אצלכם. שבת שלום האופה

ענתש

New member
ושוב נורא תלוי.

לפעמים השם מעיד על איכות ולא רק על "שוויץ" - למשל סוני. מה לעשות ויש לי מכשירים של סוני ומכשירים שהם לא וברור מי מתקלקל יותר. למשל קנווד, למשל מדלה (<-- מוצרי הנקה. אני מניקה והם הכי יקרים אבל גם הכי טובים). בבגדים לא חשובה לי לא האיכות ולא התוית, רק איך שזה נראה עליי (ממילא אני שונאאאאת כביסה ובגדים לא מחזיקים אצלי יותר מדי זמן בגלל זה. ובגדי ילדים בכלל - חבל על הכסף, עדיף לקנות בשוק. נגה עוד קטנה אבל היא פולטת על עצמה 8 פעמים ביום ולכן הבגד עובר 6 כביסות בשבוע - זה פשוט הורס אותו.).

אופה3

New member
ענתש, בעניין הבגדים לילדים אני

בהחלט מסכימה איתך, שדודה שלי ילדה, נסעתי לטירה, וקניתי לה מלא גופיות כאלה בחמש שקל, גם ככה , התינוקות פולטים וכל זה, ואחרי כמה כביסות, אחלה בגד, יהרס, אז למה לקנות גופיה בשלושים שקל, במקום לקנות שש. בכלל יש מלא בגדי ילדים, חליפות וכאלה ב 20 שקל, שמחזיקות חמש - שש כביסות, ונראה לי הכי הגיוני, בכל אופן שאני אגיע לשם, נשוחח על זה. ואני דווקא אוהבת את פיוניר יותר מסוני, ויש דברים שאני יודעת שיותר טובים. אבל גם סוני לא רעה, רק שלא הבנתי שהלכתי לקנות טלוייזיה, 30 אינץ, סוני עולה 4,800 ואילו טושיבה בומבה עולה 3,000, בסוף קניתי אותה ב 2,800\, והעיצוב של הטושיבה הרבה יותר יפה מהסוני. שבת שלום האופה

שמופית

New member
מסכימה עם ענת ../images/Emo45.gif

יש דברים שבהחלט שווה להשקיע בהם את הכסף כי התמורה היא לאו דווקא השויץ אלא באמת האיכות. לא הייתי משלמת כסף על מוצר חשמלי שיתקלקל לי תוך פרק זמן קצר (או כמו שאמא שלי אומרת "אנחנו לא מספיק עשירים בשביל לקנות מוצרים זולים"). בבגדים אני בהחלט לא מחפשת את המותג אלא את האיכות ואיך שזה נראה עלי, ונהפוך הוא - לפעמים אני אעדיף לחפש את אותו בגד אך ללא שם המותג כדי שיעלה פחות ויראה אותו דבר.

fila

New member
......

אם אני קונה לעצמי בגדים או נעליים אני לא יקנה דווקא בשביל העיקרון את מה שהכי יקר בשביל המותג אבל אני כן יקנה את מה שנראה וב ואיכותי גם אם זה יעלה לי יותר! אני לא יודעת איך ולמה אבל אני ישר מבחינה בהבדלי טיב ולא אוהבת ללכת עם מה שלא נראה לי רק בגלל שזה היה יותר זול. לגבי מסעדות אני בהחלט לא מתעקשת לאכול רק בזו שמחזיקה מוניטין מפואר אלא איפה שבא לי באותו הרגע... אפשר למצוא אותי גם במסעדות "נחשבות" וגם בסתם כאלה שנראות לי נקיות ומסודרות וששמעתי כי האוכל שם טוב לגבי מוצרי חשמל אני מעדיפה לשלם יותר ולקבל מכשיר שיחזיק מעמד

הילית*

New member
בתור אחת שעוסקת בתחום

אני יודעת כמה משקיעים בבניית מותג, בנאמנות למותג וכו´. מה שמנחה אותי זו תמיד האיכות. אני משתדלת לקנות בגדים איכותיים ואני יודעת שיש לזה מחיר. לגבי ילדים, אני מניחה שבשנים הראשונות הבגדים היומיומיים עוברים הרבה כביסות ודוקא משום כך חשוב שיהיו איכותיים (מנסיון של מכרים) אבל דוקא כאן נכנס השיקול שהם גדלים מאוד מהר. אז אני מניחה שהייתי בוחרת ליומיום ולבית בגדים יותר פושטים. לגבי מכשירי חשמל- נוכחתי שחשוב שיהיה למכשיר אבא. מכשיר עם אחריות עם איכות ועם שירות זה נושא בעיני מאוד חשוב ואני מוכנה לשלם על כך פרמיה. לגבי מסעדות, אנחנו אוהבים לגוון ולנסות כל פעם מסעדה אחרת. אבל...... אנחנו לא נלך למסעדת קרן או דומות לה רק בגלל שיש לה שם כי על השם הזה משלמים מחיר מאוד גבוה כאשר לדעתנו אפשר לקבל ארוחה טובה במקום נעים במחיר הרבה יותר נמוך.

אתי@

New member
אני בדיוק אותו הדבר ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אין לי מה להוסיף (תאור של המצב הנוכחי שלי...
)

ענתש

New member
רציתי רק להוסיף שבנוגע למוצרי חשמל

אנחנו ריהטנו את הבית (גם ריהוט וגם חשמל) מהמכרזים באינטרנט - גם קנינו פירמות טובות וגם חסכנו עשרות אלפי שקלים (מספר גדול של עשרות אלפי... ריהטנו את הבית כמעט מאפס). מומלץ בחום. ולגבי מסעדות - יש לנו כמה מקומות קטנים שאנחנו אוהבים, בשביל יציאות של סתם. אבל בארועים מיוחדים כן בא להתפנק ולהרגיש גורמה... לפעמים אני כן אלך על השם, למרות המחיר. ולו רק בשביל ההרגשה (ליום ההולדת של העלי הזמנתי מקום בברונו, המסעדה של אייל שני בעזריאלי. מקווה שמצדיק את המחיר)

למעלה