עד כמה חשוב לכם

עד כמה חשוב לכם

שתגיע תנועת גולשים חוץ מתפוז? אני לא מתכוונת לחיפושי גוגל למינהם שיצא והבלוג השתרבב לתוכם, אלא לאתרים חיצוניים שממש יש בהם לינקים לבלוג שלכם? אני מרגישה קצת חצויה בעניין. מצד אחד, כבר בתפוז אין לי מה להתלונן על תנועת גולשים, בוודאי ביחס לזמן הקצר יחסית שהבלוג קיים. מצד שני, אני משקיעה הרבה מתוך ידיעה שחלק מהתוכן לא מופיע באף אתר עברי, ומהבחינה הזו אני חשה שייתכן שיש דווקא אנשים שיעניין אותם לקרוא, אבל הם לא בהכרח מסתובבים בתפוז, ויש מעט יחסית לינקים אלי מחוצה לו. מצד שלישי (כן, הרבה צדדים
) עודף חשיפה זה גם לא הדבר הכי נהדר בעולם בעיני, כי זה כאילו קצת פוגע במהות האינטימית של בלוג. האם משנה לכם אם הגולשים מגיעים מתפוז או לא, והאם חשוב לכם שיגיעו אליכם גם במיוחד?

אני מעדיף אישית קוראים קבועים

ככה שפחות חשוב לי מגיבי חוץ אני גם כמעט ולא בודק בסטטיסטיקה מקורות לכניסה

דם דם

New member
מסקנה: יש לך פיצול אישיות

אחרת אין לי דברך טובה להסביר את כול הצדדים שלך
האמת אבל לא ממש משנה לי מאיפה יגיעו...לי מישהו (סביר להניח שזאת הייתה מישהי) הגיע פעם לבלוג כשחיפשו חזיות...לקח לי שעה לבין איפה אני כתבתי על חזיות אצלי. אבל כן אני מעיף קוראים קבועים גם בגלל הפידבקים בחזרה, למרות שאפשר גם להגיב אם לא רשומים לתפוז. בקיצור לא משנה לי מאיפה באו...אבל שהבלוג לא יהיה מוכר יותר מידי בכול מקום, בכול זאת קצת אנטימיות

מאוד חשוב

זה מרגש לראות שמישהו קישר אל הבלוג שלך "מבחוץ" - בדרך כלל זה אומר שאהבו את הבלוג שלך ולפיכך אותו אחד מציג אותו להיקף נוסף של אנשים שאולי יתעניינו בבלוג. זה יותר מרגש אותי מקישור בתפוז (בקהילה עצמה) או במנוע חיפוש. אני מעוניין שכמה שיותר יקראו את מה שאני כותב - וזו אחת הדרכים הנפלאות לראות שמה שאני עושה מצליח, ובהחלט אנשים מפיצים אחד לשני וממליצים במקומות שונים מחוץ לתפוז, האתר בו אני כותב.

TheWhiteTigris

New member
כמו שאמרת

מצד אחד - במקרה כזה של דיון ונתינת לינקים לרוב יבואו אנשים יותר רצינים שיצרו דיון מעניין. מצד שני, הבלוג זה מין איזור אינטימי והגעה של אחרים די מפרה אותו...

למעלה