עד כמה יפן באמת יקרה?

Asaf Edri

New member
עד כמה יפן באמת יקרה?

אהלן חברה, השתחררתי מהצבא וכרגע אני מתלבט לגבי יעדים ״לטיול הגדול״. נכון לעכשיו התכנון שלי כולל את סרי לנקה, נפאל וצפון הודו.
הרבה זמן אני חושב על לטייל ביפן לחודש-חודשיים-שלוש אבל כל פעם שאני רק מעלה את השם בשיחה אני מקבל תגובות כמו ״יפן? ואיזה בנק אתה מתכנן לשדוד?״. עכשיו תבינו, אני לא מתכנן בדיוק לישון במלונות יוקרה ולאכול מיד הקיסר.
רציתי לדעת בערך כמה יעלה לי חודש ביפן אם אני מתכנן לישון בהוסטלים/דורמים/אוהלים פה ושם ולסוע בתחבורה ציבורית וטרמפים?
חשוב לי לציין שלטייל בערים מרכזיות ממש לא עושה לי את זה ואני מתכנן לרדת לשולי הדרך ולטייל אולי בכל מיני כפרי דייגים למיניהם ולחוות את יפן האמיתית ולחפש טרקים יפים ומעניינים (שמעתי שיש בהוקאידו שבט של אנשים שמגדלים דובים כחיות מחמד ומגלפים טוטמים ענקיים!)

תודה!

kogawa

New member
יקרה מאד

אין ממש חשיבות לערים גדולות או כפרים קטנים מבחינת מחיר - התחבורה, האוכל והלינה יקרים בהרבה מאירופה, אבל קמפינג באוהל, בישול עצמי ואוכל רחוב וטרמפים באמת מוזילים כך שאין תשובה לשאלתך.
השבט אליו אתה מתכוון הם ה"אינו" שהם תושבי יפן המקוריים אבל את הדובים הם לא מגדלים כחיות מחמד כמו הצוענים אלא במכלאות ענק ולא יודע למה.

sitvaniyot

New member
אם תמצא את השבט ספר לנו.

האינו התבוללו ביפן והיום יש יותר מהם בצפון מערב הונשו מאשר בהוקאידו.

kogawa

New member
יש ביניהם שהתבוללו ויש שמשמרים את המורשת

בחבל הידקה שבדרום הוקאיידו הם כמעט חצי מהאוכלוסייה, כשבכפר ניבוטאני יש כתשעת אלפים אאינו.
טוטמים רבים יש בנובוריבצו אונסן שם גם יש חוות דובים על הר קומייאמה שם יש גם כפר תרבות של אאינו.
אם מחפשים מוצאים אותם - יש מהם כשלושים אלף איש בהוקאיידו!

sitvaniyot

New member
יקירי

תמונות כאלו יש גם באלבום שלי, אבל כולן מצולמות באתרי תיירות. כפר אוטנתי לא מצאתי, שבועיים הסתובבתי בהוקאידו. זה כמו למצוא מאורים בניו זילנד. יש אבל באתרי מורשת לבני השבט ותיירים. אין כאלו שחיים באורח מסורתי בימינו.

למעלה