עד כמה לוותר ולהתפשר??

2ודדה

New member
עד כמה לוותר ולהתפשר??

הוא שונא ימי הולדת - אני אוהבת <מאוד אפילו> אנחנו חוגגים ימי הולדת בהפרש של יומיים.. הוא ראשון.. עשיתי שמיניות באוויר כדי לשמח אותו - רק הצלחתי להכעיס.. מחר שלי - ממנו - אני לא אקבל כלום.. בטח לא נשיקה אפילו.. לא יודעת אם זו התפשרות שאני רוצה.. הצעתי למצוא נקודת אמצע.. הוא לא מוכן.. לא רוצה לבלות את שארית חיי בלי לחגוג ימי הולדת במיוחד שמחר אני אהיה לבד - בלי משפחתי ובלי אף אחד מלבדו - והוא - מן הסתם יעשה לי את המוות, במקום לשמח אותי.. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=LonelyMe80

שאלת וענית יחד...

"והוא - מן הסתם יעשה לי את המוות , במקום לשמח אותי " חמודה, כמו שהוא מקיים את הזכות שלו לא לחגוג ימי הולדת כי הוא שונא את זה, זכותך לרצות ,להנות ולשמוח מימי ההולדת שלך!!!!

נעמייה

New member
התפשרויות

התפשרות אין משמעה לוותר על עצמך. התפשרות אין משמעה לקבל יחס רע כשאת נותנת מעצמך. התפשרות אין משמעה לסבול, לקבל יחס קר או ש"הוא יעשה לך את המוות". במערכות יחסים אכן ישנן התפשרויות... אבל אלה לא התפשרויות.

ענית לעצמך מאמי....../images/Emo41.gif

אין סיבה בעולם שתתפשרי על משהו כזה אם זה עושה לך טוב. ועוד במיוחד אחרי שאת אומרת- "מן הסתם יעשה את המוות, במקום לשמח אותי.."

זה הופנה אליי?....../images/Emo41.gif

כי אני לא זוכרת שקראתי לעצמי בודדה?!?....

GoD bless You

New member
אני מודה, גם אני לא אוהב ימי הולדת

אבל כשזה מגיע למישהו שאני אוהב, משפחה, חברים, אני נותן את כל כולי. אז אני לא אוהב. נו אז? אז כל האנשים שסביבי צריכים לסבול את זה? לא... את צריכה להסביר לו שאת רוצה להנות מיום ההולדת שלך. זאת לא בקשה גדולה מידי. עם כל הצער, אם הוא לא מוכן להתפשר (מה שצריך לקרות אצל כל זוג נורמאלי, להתפשר) אז אתם לא מתאימים. זירקי אותו ל-
ים

2ודדה

New member
ברור שיש סיבות להישאר..

לא הכל רע למרות שלאחרונה אנחנו לא משדרים על אותו גל.. יש לי הרבה חושבים לעשות אבל אני מקווה שבסוף יהיה טוב תודה על תגובותיכם..

2ודדה קודם ../images/Emo49.gif על אתמול ואח"כ

גדולה וענקית אח"כ נביא לך את ה
עם ה
וכמובן מי שוכח
גדול בשבילך ואח"כ נניח על ראשך
ונסתובב איתך ברחובות עיר עם ה
וניכנס לשתות
או
באיזה שהוא מקום,, נחזור הבייתה ניקח את
ונשיר לך שירי יום הולדת ניקח כיסא ונרים אותך 25 פעם ונשיר שתזכי לשנה הבאה עד 120 שנה ואז תשימי לב שלא הכל מוות ושחור ,, ואם כבר עכשו את מתחילה להרגיש כך מה יהיה לאחר שתתמסדי איתו לא לא אחותי את לא תוכלי לשנות אותו ,, אלפים כמוך אמרו את זה ובסוף אכלו אותה עוד לא מאוחר

לברק11

New member
ילדה תתעוררי../images/Emo122.gif

לדעתי את יודעת מה את צריכה קומי ותעשי את מה שמיתבקש המדינה מלאה בגברים טובים ומתחשבים

למעלה