עד כמה ללכת?

אהבת האחר שאינו עוניין בי

היא בדיוק עיסוק נרקיסיסטי, משום שהיא חד צדדית לחלוטין.

מאירה14

New member
עד כמה ללכת?

את מקבלת את הסטירה הראשונה, קצת כואב בלחי העליונה, מתרחקת, וכשהלחי כבר לא כל כך כואבת, את מנסה שוב, ואז הסטירה מגיעה לצד השני, הרבה יותר כואבת הפעם, את חשה בשיתוק סביב העין השמאלית, ומתרחקת שוב. קצת אחרי, מנסה שוב, הפעם, שתי סטירות, האחת אחרי השנייה, משאירות סימן כחול עמוק כזה, את הולכת כמעט מבלי לראות, כי הסטירה בצד ימין, סתמה לך לגמרי את העין. בשלב הזה, את מתרחקת מאוד, וכשאת הולכת סוף סוף בלי מלווים, כי העיניים רק נפתחו, את מנסה שוב. בנוסף לסימנים הכחולים, השיתוק שהפך קבוע בעין ימין, השריטה בסמוך לעין שמאל, והנפיחות של מרכז הלחי הימנית, את מקבלת בומבה היישר לראש, נתקפת סחרחורת, כבר לא אכפת לך מהסימנים הכחולים, השיתוק, כל מה שאת רוצה, זה לייצב את הגוף, רק לא ליפול, רק לא ליפול, והסחרחורת לא נגמרת, ואת מהלכת כשיכורה מהרעד ברגליים שעוד לא חלף מהמהלומה בראש. וככה איך שאת, צועדת מבלי לראות, מבלי יכולת אמיתית ללכת, אמא אומרת לך - בתי היקרה, כשזה נגמר... אז זה נגמר.

אבא גאה

New member
וזה אחרי שכבר אמרת שהיא צודקת היום

באופן מיוחד..... ממש צודקת היא הא?

מייד ללכת !

אם הבנתי נכון את מה שאת מתארת, צריך לשנן שאין דבר כזה "פעם אחת" כשמדובר באלימות. את מספרת כאן משהו אמיתי?

זואיzoe

New member
לא נראה לי שלזה היא התכוונה

נראה לי שזה יותר סיפור על אהבה נכזבת, כשאנחנו הופכים לפעמים אובססיבים כלפי מושא אהבתנו וכמה "מכות" (דחיות) שאנו מקבלים, עדיין ממשיכים לרצות בקרבתו. לא חושבת שאלימות פיזית זה העניין פה. בעיקר שהיא כתבה בסוף שאמא שלה, שרואה את הכל, אומרת לה שדי, שחררי. אין פה כלום יותר בשבילך.. וכמה עוד ללכת? אולי זה.. כמה לנסות שוב לאהוב, לפתוח את הלב למישהו חדש, גם אם ניפגע וניפגע וניפגע והלב שוב יכאב וישרוף, שזו הרגשה שאנחנו לא אוהבים להרגיש.. כשהלב נשבר.. ככה אני הבנתי את זה ורק כרגע אני רואה את ההודעה. אחרת הייתי שואלת....

irisgov

New member
לא כל כך פשוט לקום וללכת.

בכל אופן מאירה, רוצה להסביר למה כיוונת בכתוב?

מאירה14

New member
לא אלימות חלילה...

סיפור על חיזור שמסתבר, לא עלה יפה. כשאת מרגישה משהו כלפי אישה מסויימת, הדחייה קשה יותר, ולפעמים גם כואבת, אני באופן אישי הרגשתי ממש כאבים פיזיים, ועל כן השתמשתי בתיאורים הללו, אבל בהחלט לא מדובר חלילה בקטע של אלימות. בסוףףףףףףףףף - מישהי תקח אותי

כמו שנאמר: מיד לברוח, והכי רחוק

מקום שבו את מוכה, אם בגלל שמישהו אחר מכה אותך, או בגלל שאת מלקה את עצמך, הוא מקום נורא להיות בו. אל תעשי את זה לעצמך.

raananh

New member
התמדה בחיזור

מאירה, רק אם את באמת חושבת שאותה אישה מתאימה לך ואת גם מרגישה (בכנות) שאת מתאימה לה, אני דווקא מאמין בלהתמיד עם החיזור למרות הדחיות. זה עובד הרבה פעמים. זה שווה את המאמץ. אני בטוח שגם את דחית נשים שחיזרו אחרייך... ואולי לפעמים בצורה לא יפה. זה טבעי. בלי לדעת את פרטי המיקרה, אם היא ממש לא מתנהגת אלייך בצורה יפה בזמן החיזור, זה מראה משהו. ויכול להיות שאם יתפתח בכל זאת קשר, הסוג הזה של ההתנהגות הלא יפה יצוץ פה ושם. רענן

למעלה