dory30
Well-known member
כולנו אוכלים וחלקנו מבשלים. עד 2014 בערך כמעט לא הכנתי כלום חוץ מאורז במיקרו וסלט פירות. בגיל 33, אחרי פציעה קשה בכתף (מתוך 3) ובשל רצון לאמן את היד ולהחזיר אותה לכושר, התחלתי להכין ארוחות קלות (ירקות, זיתים, ביצים קשות וגבינות). בגיל 38, אחרי שאמא שלי נפצעה והפכה לסיעודית, ממש למדתי להכין דברים. הדברים שאני יודע להכין היום: מרקים (בעיקר מיסו), שוקיים, כנפיים, נקניקיות, שיפודים, דגים, פסטות, בטטות, תפוחי אדמה, בשר טחון עם פטריות ועוד.