עד כמה מצחיק זה יכול להיות ?!

gwizard

New member
עד כמה מצחיק זה יכול להיות ?!

תלכו ללינק הזה http://psychcentral.com/psypsych/List_of_Wiccans ותקראו בזהירות את רשימת הוויקאנים המפורסמים. מצחיק או עצוב ? אני כבר לא יודע מה לחשוב.

gwizard

New member
בהחלט

למרות שאני חייב להודות כי זה מאוד מחמיא לי להיות בחברה טובה כל כך כגון דורין וליאנטה וגב' סנדרס

ToryMaster

New member
יש שם סומרסט מוהם

באנקלסיפייד. המנהל של בית הספר הישן שלי הכריח אותי לקרוא דברים שלו.

האם רק אני רואה את זה

כחסר טעם ויומרני שהרשומה עדיין נשארה שם ולא נערכה החוצה? היה מצחיק, צחקנו, הגיע הזמן לחזור להיות רציניים.

gwizard

New member
אי אפשר

בעל האתר לא מסכים למחוק רשומות. הייתה על זה כתבה ב-YNET לא מזמן. אגב, שמת לב כי יש הרבה אנשים שם ברשימה שגם לא קשורים ? כל מיני סופרים שבחיים לא שמעתי עליהם וכ"ו.

gwizard

New member
aha

מסתבר שאפשר לערוך. אבל אתה יודע מה ? זה די מוצא חן בעיני אז נראה לי שאני אשאיר את זה. אחרי הכל זו רשימה של אנשים המאמינים בוויקה ולא מועדון סגור של ממציאי המסורת או משהו כזה. אתה יודע איך מצאתי את זה ? אני מנתר את התעבורה לאתר שלי וכך גיליתי שאנשים נכנסו משם. לך תדע, אולי מישהו דובר עברית יתקל בזה וזה יעזור לו....

gwizard

New member
לא נכון

אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף את שמך כמתרגם הספר "עוצמת האדמה". אחרי הכל, אם עשית משהו שאתה יכול להיות גאה בו - למה לא ?

כי אני לא חושב שמן הראוי

להעמיד את שמי בין הענקים שרשומים שם. אז נכון, יש שם אנשים אחרים שבהתקף מגלומניה החליטו להוסיף את עצמם, אבל אני לא כזה.

gwizard

New member
נקודה חשובה

ואני שואל ברצינות גמורה: האם אתה חושב שאנשים כמו ד.וליאנט היו מגדירים עצמם כענקים ? קח את הדברים בפרופורציה. נכון, האנשים תרמו רבות להתפתחות הוויקה, אך בשום פנים ואופן אין להחשיב אותם לאלים. סך בכל, הם אנשים כמוך וכמוני. כל ההייפ הזה די נמאס לי. אני אפילו לא מחבב את גרדנר, האמת היא שאחרי מה שקראתי עליו יש לי די סלידה ממנו ומהמנהגים שלו. שורה תחתונה, אני לא חושב שלכתוב "אילן" ו-"סנדרס" אחד ליד השני זה שגוי או פוגע.

תשובה

לא, אני לא חושב שוליאנטה, גרדנר או אחרים היו מגדירים את עצמם כענקים. אני גם לא מכיר אותם אישית, אבל אני חושב שהם גם לא היו כל כך מסכימים להופיע באנציקלופדיה כזו או אחרת, אם הם יכלו לשלוט בזה (אולי למעט קראולי
). אין לזה קשר לזה אם אתה מחבב את גרדנר או לא.

למעלה