עד כמה נוח נרתיק זרוע בהליכה/ריצה?

wisniak

New member
עד כמה נוח נרתיק זרוע בהליכה/ריצה?

שלום, מבקש המלצתכם לנרתיק מתאים לנגן IAUDIO G3. כיום אני נוהג להחזיק את המכשיר ביד, וזה מאפשר גם הפעלת ה- JOYSTICK לשינוי עוצמת הקול או להרצה קדימה/אחורה. הנגן מגיע עם נרתיק שמתאים לחגורה, דבר שאינו שימושי לספורט. עד כה ניסיתי גם לתלות את המכשיר מהצוואר, אבל אם הוא מחוץ לחולצה אזי הוא מיטלטל ומפריע (כצפוי), למרות משקלו הקל, ואם הוא בתוך החולצה אזי הוא אינו נגיש לצורך תפעול... מצד שני, הסיבה שעד כה לא חיפשתי כלל נרתיק חלופי היא כאמור הנוחות ויכולת התפעול כאשר המכשיר (קל המשקל) נמצא בכף היד... אולי נרתיק זרוע יהיה נוח.מה הניסיון שלכם? תודה.

ski11

New member
אין לי G3....

אבל כשהשתמשתי בנגן המדבקה שהיה לי והתקלקל, אז נרתיק הזרוע היה מאוד נוח למעט דבר אחד - יש הבדלי volume גדולים מאוד לפעמים בין שירים, ומאוד לא נוח לשלוח את יד ימין לכתף של יד שמאל, לחפש את הכפתור הננסי ולשחק עם העוצמה, ולחזור ולעשות את זה כל שניים שלושה שירים. אני יודע שיש אפשרות כלשהי להריץ תוכנה שתשנה את עוצמת השירים למשהו אחיד, ואני בטוח שיש כאן מומחים בפורום שידעו לעזור בזה. אני גם רוצה לקנות נגן חדש בימים הקרובים ומתלבט איזה, אבל לגבי הנרתיק - אני בטוח שאחפש משהו לחגורה (שאמנם אין במכנסי הספורט שלי, אבל ממילא הנגנים מבוססי הפלאש שוקלים רק כמה גרמים), ולא אשתמש יותר בנרתיק זרוע.

wisniak

New member
אז מה הפתרון לנרתיק חגורה (שיש לי)?

האם יש איזה BELT CLIP חיצוני שאפשר להצמיד לנרתיק שבא עם הנגן? אבל אני לא ממש רואה כיצד ניתן לשמור על הנגן (עם הנרתיק וה- BELT CLIP) במקום ללא חגורה (שכן החלק העליון של מכנסי ההתעמלות אינו קשיח).

dani666

New member
אני אמנם עם stormblue אבל -

נרתיק הזרוע שלו מאוד נוח. קל מאוד לשלוט בו בעזרת הג'ויסטיק בריצה - שינוי עצמה, מעבר מ MP3 לרדיו והחלפת תחנות (טוב.. חובה לזכור את מבנה התפריטים שלו כמובן ...) לדעתי הכל תלוי במבנה של הג'ויסטיק - ובנגן הזה המבנה מעולה. אלתר התקנה למזגן על זרוע שמאל, ונסה לראות איך אתה שולט בו עם יד ימין

למעלה