Cinereous Vulture1
New member
עד כמה סרטים יכולים להשפיע על אנשים?
ואני מדברת על אנשים בוגרים בגיל ובנפש, ולא על ילדים תמימים לחלוטין וכיוצ"ב.
קרה לי דבר הזוי לגמרי. הכרתי מישהו בעבודה (בן 27!) ולאחרונה הסתבר לי שהוא "גמור" כמו שאומרים.
מסתבר שהוא מאמין, באמת ובתמים, שערפדים קיימים. הוא באמת מאמין שיש דבר כזה, "ערפד" במציאות. כשדיברנו על סרטים הוא סיפר שהוא מעריץ ערפדים מגיל מאוד קטן, ומתחיל לספר על התיאוריות שלו, ומביא כביכול הוכחות, והוא אשכרה מאמין בכל מה שהוא אומר. ואני עם פה פעור מרימה גבה כי לא דמיינתי לשניה שהבן-אדם חולה נפש. יש עוד מילה לדבר כזה?
על פניו הוא נראה נורמטיבי לחלוטין, חרוץ, אינטלגנט, שפוי, מחונך. לא מעורר חשד.
עד שבמקרה התחלנו לדבר על סרטי אימה, הוא דיבר על ערפדים כאילו שהם קיימים. ואני נכנסת להלם רציני. הבן-אדם אמיתי?? זה הזוי לגמרי.
זה ממש הזוי. אני לא יודעת איך לתאר את זה. ככה סרטים מסוגלים להשפיע על אנשים?
אם יאבחנו אותו, כנראה שישלחו אותו לאברבאנל. חחח איזה פחד.
ואני מדברת על אנשים בוגרים בגיל ובנפש, ולא על ילדים תמימים לחלוטין וכיוצ"ב.
קרה לי דבר הזוי לגמרי. הכרתי מישהו בעבודה (בן 27!) ולאחרונה הסתבר לי שהוא "גמור" כמו שאומרים.
מסתבר שהוא מאמין, באמת ובתמים, שערפדים קיימים. הוא באמת מאמין שיש דבר כזה, "ערפד" במציאות. כשדיברנו על סרטים הוא סיפר שהוא מעריץ ערפדים מגיל מאוד קטן, ומתחיל לספר על התיאוריות שלו, ומביא כביכול הוכחות, והוא אשכרה מאמין בכל מה שהוא אומר. ואני עם פה פעור מרימה גבה כי לא דמיינתי לשניה שהבן-אדם חולה נפש. יש עוד מילה לדבר כזה?
על פניו הוא נראה נורמטיבי לחלוטין, חרוץ, אינטלגנט, שפוי, מחונך. לא מעורר חשד.
עד שבמקרה התחלנו לדבר על סרטי אימה, הוא דיבר על ערפדים כאילו שהם קיימים. ואני נכנסת להלם רציני. הבן-אדם אמיתי?? זה הזוי לגמרי.
זה ממש הזוי. אני לא יודעת איך לתאר את זה. ככה סרטים מסוגלים להשפיע על אנשים?
אם יאבחנו אותו, כנראה שישלחו אותו לאברבאנל. חחח איזה פחד.