עד לאן הגענו
- דיון!

עד לאן הגענו ../images/Emo35.gif - דיון! ../images/Emo88.gif

- אוקיי
נתתי לעצמי רעיון בזמן שכתבתי את התגובה לעדכון השבועי
אני חושבת שהיה את הדיון הזה כבר , אבל חשוב שתגיבו כי אז בקושי עשו זאת
נו , אז יאללה : מרי קייט ואשלי אולסן , בעלות קוי אופנה , איפור ומוצרים אחרים . לכמה וכמה מפורסמים יש קווי מוצרים , וזה טוב ובסדר על מנת לפרסם אותם בכל העולם וגם בשביל הכסף
. אבל , אני חושבת שצריך להיות גבול מסוים
מרי קייט ואשלי הגיעו למצב שהקווים שלהן [ שד"א אני לא בטוחה ב - 100% שהן מייצרות את הדברים ואני אפילו לא בטוחה שזה על פיקוחן , אבל זה כבר לדיון אחר ...
] מתחילים לייצר דברים שפשוט ... לפי דעתי - מוגזמים
"חבילת יומולדת" לא נראה לכם מוגזם
לפי דעתי זה כבר יותר מדי ... אשמח לשמוע את דעתכם

motib4

New member
אוקיי...../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

לדעתי זה לא ממש מוגזם... זה מוצרים מסדרה, וזה אחלה ויפה שיש הרבה מוצרים.
הנה למשל התמונה של חבילת היומולדת
זה נחמד...
אני לא חושב שזה על פיקוחן, אבל אני כן חושב שהן אלה שנותנות אישור ליציאת מוצרים חדשים. תראי, כמעט כל דבר אפשרי כבר יש להן, אז עוד חבילת יומולדת לא תשנה הרבה...
וזה לא עולה גם כל כך הרבה כך שזה בסדר לדעתי.

האאא../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

זה מוצרים מהסידרה חשבתי סתם עכישו זה נישמע - הרבה יותר הגינוי:) -ואת ההודעה הזאת כתבתי- אחרי שהגבתי לעידכון האחרון
.

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifדעתי../images/Emo70.gif

מוצרים מהסידרה וזה זה בסדר. אבל יש מוצרים שמאחורה בקטן כתוב עליהם "מרי קייט ואשלי" וזה לדעתי סתם מטומטם
כי זה לא כל-כך קשור אליהן... צריך רקמוצרים שבאמת קשורים אליהן, ולא דיסקמן שבקטן קטן מאחורה כתוב מרי קייט ואשלי.

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

לדעתי זה מוגזם. חבילת יומולדת? זה כבר לא אימפרייה, זאת אמפרייה של סחיטה. כמובן, זה נחמד לקנות את זה ולחגוג מסיבת יומולדת בנושא התאומות אבל אפילו לפוקימון או המורדים לא עשו מסרקים וחיבולת יומולדת! קו אופנה זה חמוד, מגניב ויפה וגם קו הקוסמטיקה שבה עם זה כי זה מתקשר אבל באמת... פאזלים, מסרקים, חבילות יומולדת?! באמת!

למעלה