עד לאן?

Ronit FL

New member
עד לאן?

בעמוד הבלוגייה יש קידום של אדי חוטובלי שכותב על האח הגדול ולדעתי מקבל ממון עבור בלוגו ולכן גם מקודם ונגיד שזה בסדר. הקידום מתחיל במילים שזיעזעו אותי במיוחד ולהלן הציטוט המדויק: אביב לא מצחיק. הוא אדיוט והייתי עושה לו מזוודה לתוך הירקון ברור לכולנו מהיכן הדימוי הזה, נכון? אין לכם גבולות? ערכים? משהו?

Bezalel P

New member
השימוש בשואה, אם איני טועה

נעשה על ידי אחד המשתתפים בתוכנית, ואדי רק מתייחס לדברים שלו.

yael d a

New member
זה עדיין לא הופך את זה ללגיטימי

במיוחד לא בעמוד הראשי אליו מגיעים ניצולי שואה ודור שני ושלישי שרגישים לנושא

Bezalel P

New member
אני לא מסכים

כאשר דמות מסויימת הזכירה את השואה, ובלוגר אחר מתייחס לאזכור הזה, אני לא רואה שום מניעה לעשות את זה גם בקידום.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבהחלט מזעזע.....

מסכימה ומביעה הזדהות עם דבריה של רונית. מילא אין צנזורה.... אבל, הקידום בידיים שלכם! דעו אתם, שם בתפוז, לשים גבולות!!!

כל הרשומה הזו מתובלת ב"פנינים"

זה באמת שיא השיאים של הוולגריות הרדודה ובסוף הוא חותם "הוגה דעות", לא נסחף בכלל...

Bezalel P

New member
הבלוג של אדי חוטובלי

קודם כל בנוגע לקידום - לאחר התייעצות, שינינו מעט את נוסח הטיזר שמופיע שם. ובנוגע לבלוג עצמו - הוא אמנם משתמש בשפה פרובוקטיבית (שלא לדבר על כך שעוסק באח הגדול רחמנא ליצלן), אבל הוא גם כותב בהומור, בשנינות וברהיטות. אני חושב שבהחלט יש מקום לקדם גם בלוג כזה.

Ronit FL

New member
ועדיין יש בקידום קורטוב של אלימות...

אני מודה שלו הנוסח החדש היה מופיע בהתחלה, לא הייתי מעלה את הנושא, אבל אם כבר מצאתם שהניסוח לקוי, אולי היה עדיף לא להשתמש כלל בדימויי שיש בו אלימות. ואני באמת מבקשת, מכל הלב, שבקידומים תהיה שפה שנקייה מאלימות לגמרי. אני פונה אליך כאל המבוגר האחראי בבלוגייה בנושא הזה, אנא הצב כללים ברורים בנושא. תודה על שינוי הנוסח. באמת וללא טיפה של ציניות, אני שמחה שהצלחתי לשנות משהו ותודה על שיתוף הפעולה.

Bezalel P

New member
דימויי אלימות

קודם כל, אנחנו חיים בעולם רווי אלימות. אי אפשר להתעלם מזה, ואני לא חושב שיהיה נכון לייצר תחושה של טיזרים "סטריליים" שיהיו מנותקים מהמציאות. הקידום אמור ליצור גירוי אצל הגולש כדי שייכנס לקרוא את התוכן המקודם, וחוץ מזה הרי הוא גם אמור לשקף את רוחו של אותו תוכן.

האנשים הכי מסוכנים בעולם...

הם אילו שיכולים לבטא בצורה רהוטה ומקסימה מילים אלימות.

Bezalel P

New member
אולי.

אבל אנחנו לא יודעים מה המעשים של האנשים, אלא רק מה המילים שלהם.

לעיתים מאחורי מילים מסתתרים מעשים

את המילים שומעים/קוראים מליוני אנשים/בני נוער/ילדים וחלקם עשויים לתרגמן למעשים משלכם כשם שאתם יודעים יפה מאוד למחוק שרשורים שלמים אשר מכילים מילים לא יפות אתם אחראים פי כמה על נקיטת אמצעים כנגד בלוגים שמשתמשים במילים בוטות המביעות אלימות ועשויות להשפיע על מוחות צעירים שלא לדבר על אי קידום של רשומות שכאלו. להתנער מהתוכן כשנוח..זה נוח מאוד לפני שנעשו מעשים.. בדיעבד זה יהיה הרבה יותר קשה.

BEAUTY האחת

New member
יאללה עופו עופו ../images/Emo6.gif חוטובלי שנון דוקר ומעלה

חיוך ואני רואה גם דיונים אז מה צריך יותר מזה לבלוג לא רע ?

פנומן 72

New member
מה, את ילדה ?

כלום היה כותב מזוודה לירקון היית מגיבה ? העובדה שזה טלטל אותך ואחרים להגיב לגיבוב הזבל שכתוב שם - מעיד על כך שהבחירה היתה "נכונה". היום שם המשחק בתפוז הוא פרובוקציה. כבר חודשים ככה. ביום שלא תהיה תמונה של בחורה חשופת חזה או ישבן בעמוד הראשי של תפוז אני אדע שמישהו שם נרדם בשמירה...

Ronit FL

New member
מודה שלא.

וגם כתבתי כך בתגובה שלי לבצלאל. ואולי מכאן נרים את דגל השפה הנאותה וקידומים פחות פרובוקטיביים בבלוגייה. באמת, בלי לריב על רמת הבלוגים עצמם, אין לנו באמת שליטה על רמת כתיבה, אבל על רמת הנוסח בקידום, נוכל כן להשפיע ועובדה שהנוסח הספציפי שדיברתי עליו, שונה. כתבתי לבצלאל את דעתי על נוסח הקידומים, אני חושבת שבאמת את המעט הזה ניתן לשנות. בשיתוף פעולה חיובי, לדעתי אפשר להביא לשינוי.

למעלה