עד מה?

עד מה?

חבר'ה, מישהו יודע פירוש המילה "הור" (hor) מתוך "סוף עונת התפוזים" כשהוא אומר "עד הור ההור"?

רפי צבר

New member
קונוטציה מקראית

אני חושב שזה קשור לאליהו התשבי (או שאת מעדיפה לעמוד) שהוא צריך להיות עכשיו מוטל קלות כלוט

הור ההר

מקום שמה נקהלו בני ישראל בזמן מסעם במדבר...אי שם באזור המכתש הגדול (אם אני זוכר נכון) ישנו הר שהוענק לו השם הזה (זיהוי כנראה שגוי), ליד "שדה הבולבוסים" אם אני זוכר נכון.... בכל אופן: http://kodesh.snunit.k12.il/i/t/t0420.htm#22

הר ההר

עם חולם על הה"א. כך זה נכתב בתנ"ך. המקום בו נקבר אהרון הכהן הגדול. זה נמצא אי שם במדבר צין...

נכון מאוד. כמו כן עיין ציפי שביט...

יש חריץ מסוכן בהור ההר יש חריץ מסוכן בהור ההר יש חריץ יש חריץ יש חריץ מסוכן בהור ההר ויש קפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ויש קפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ויש קפיץ בחריץ ויש קפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ויש שפיץ על הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ויש שפיץ על הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ויש שפיץ על הקפיץ ויש שפיץ על הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר יש עציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר יש עציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר יש עציץ על השפיץ יש עציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ויש מיץ בעציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ויש מיץ בעציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ויש מיץ בעציץ ויש מיץ בעציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר מי הקפיץ את השפריץ של המיץ לעציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ? מי הקפיץ את השפריץ של המיץ לעציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר ? זה הג´וק הוא הקפיץ זה הג´וק הוא הקפיץ את השפריץ של המיץ לעציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר אז מי ייקח את הג´וק שהקפיץ את השפריץ של המיץ לעציץ על השפיץ של הקפיץ בחריץ המסוכן בהור ההר כי הכוח של כולנו נגמר...

למעלה