עד מתי הרגשתן "לאחר לידה"?

sugerbabe1

New member
עד מתי הרגשתן "לאחר לידה"?

ההרגשה של "אחרי לידה" היא כל -כך אישית ונמשכת אצל כל אחת באופן שונה יש את ההגדרות "משכב לידה" שהם ששת השבועות הראשונים לאחר הלידה שבפק הזמן הזה מדובר על תהליך פיזי בלבד "עד שמערכות הגוף חוזרות למצבן הטרום הריוני". ויש את "חופשת הלידה" שזו תקופה של 12 שבועות, עד חזרה לעבודה. עד כמה זמן לאחר הלידה הרגשתן הן פיזי והן נפשי שאתן עדיין "אחרי לידה"? אני למשל נמצאת כבר ארבעה חודשים לאחר הלידה ...אבל עדיין עוד ממש נמצאת בתהליך החלמה פיזי ונפשי ומתרצת לעצמי ולאחרים(למשל:לחפש עבודה) שאני עדיין אחרי לידה. (מקווה שהבהרתי את עצמי נכון...)

dorlim

New member
שנה חודש ויום אחרי ועדיין בהגדרה של

"אחרי לידה" בעיקר בכל הקשור בהחלמה הפיזית , מה גם שאני עדיין מניקה

עמית@

New member
יש לי הבדל של שנתיים בין הלידות

ומעולם לא הפסקתי להרגיש אחרי לידה..

בלינקה

New member
אני חושבת שבערך עכשיו (שנה וחודש)

אני כבר לא מרגישה ממש אחרי לידה, למרות שיש עוד שאריות, ויש דברים שתמיד ישארו, אני מניחה.

11 חודש אחרי מרגישה כמו חדשה

כשהפסקתי לשאוב ב9 חודשים היתה לי הקלה גדולה- ומן חזרה כללית לתפקוד ולאנרגיות כמו לפני הלידה.

ו שתי

New member
אני חצי שנה אחרי

ןכבר שבעה חודשים בבית. מרגישה עדיין אחרי לידה מבחינות מסוימות. אני מניחה שזה בגלל שהשגרה כמעט אף פעם לא חוזרת להיות אותו הדבר.

mummy

New member
אחרי שנה הרגשתי שאני אחרי האחרי

תוך שתי דקות נכנסתי ללפני חדש, אבל זה כבר סיפור אחר

MASHY BOSTON

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק ../images/Emo60.gif

הרגשתי ומרגישה בדיוק כמוך.
ולכן אנחנו באותו מצב כרגע.

עינבלית

New member
עוד לא הפסקתי

העור של הבטן עדיין רפוי כמו שמיכת פיקה ישנה ורכה. זכרונות צפים ועולים כל פעם כשאני קוראת סיפורי לידה (ואני מכורה לזה). אני חושבת שלידה לא נמחקת אפפעם מהמודעות. זו אבן ציון חשובה בדרך שלנו, חוויה מאוד חזקה לחיוב או לשלילה, שהופעת לחלק בלתי נפרד מהנשמה. אשה שילדה תמיד אחרי לידה. השאלה היא איך ההתיחסות של עצמי אל עצמי. אגב, עזרה לי רמדי של באך שרקחתי לעצמי לפי מה שהציק לי. עדיין נוטלת.

מעיןבר

New member
עד שחזרתי לעבודה.

מרגע שנכנסתי לשגרת העבודה (בערך חודש אחרי שחזרתי) אני לא ממש מרגישה "אחרי לידה" וההרגשה הלכה ופחתה במיוחד עם חזרת הווסת והגמילה מהנקה. היום יש לי ילדה בבית ואני מרגישה שאלו היו חיי מאז ומעולם, בלי קשר ללידה

rona25

New member
פיזית אחרי כחצי שנה חזרתי לעצמי

מבחינת מבנה הגוף, כאבים וכדומה נפשית, הרבה לפני חצי שנה. בעיקר כי חזרתי לעבודה וראיתי אנשים מבוגרים, הלכתי לחוגים, התלבשתי יפה, יצאתי מהבית ופגשתי חברות והרגשתי שהעצמיות שלי שהיתה לפני שהגדרתי את עצמי כאמא של מישהו נמצאת מחדש

למעלה