עד מתי ישלוט העצב במדינה הזאת??????

עד מתי ישלוט העצב במדינה הזאת??????

מה קורה לי? לא מוצא לי פינה שלווה קצת שתיתי כי הייתי חסר תקווה רק אתמול היה לי הכל כבר עדיף למות לא לסבול רק אתמול היה לי היה לי אותך ועכשיו המצב מסובך מסובך עד מתי ישלוט העצב? אלוהי דיי סבלתי ונחבלתי עד מתי כמה עוד ישלוט העצב על חיי אלוהי בחיים לא סבלתי דיי עד מתי ישלוט העצב במדינה הקטנטנות הזאת כל כך הרבה אנשים רוצים לחיות כאן בשקט וכל כך הרבה אנשים מפריעים לנו לחיות בשקט בשלום ובשלווה[ עצוב היום עצוב מאוד וכואב לי ולכל עם ישראל ככה אני מאמין אז כמו שיש שיר שאומר "שיבוא שלום עלינו ועל כל ישראל" אמן ואמן אוהב אותכם אנשים שלי
שלכם בעצב רב +*+*+*+משחק אותה קוסם+*+*+*+ הדלקנו בבית 2 נרות נשמה ואתמול נולדה לי אחיינית לאיזה עולם היא נולדה ביום עצוב כל כך היא נולדה קשה לשמוח קשה.....

tsipi35

New member
קודם כל מזל טוב להולדת האחיינית../images/Emo77.gif

ונכון לכ מה שאמרת לגבי לאיזה עולם נולדה הקטנטונת. גם אינ כאמא תמיד חושבת ככה. ועכשו כשאנחנו חושבים להגדיל את המשפחה אני חושבת פעמיים אם כדאי או לא. אבל מצד שני - אנחנו חייבים להתגבר ואנחנו חיבים לנצח. ואם לא נלד ילדים הם יהיו הרבה יותר מאיתנו....דבר שעוד מעט במילא יקרה. אז - קוסם יקר מה אומר לך שיחמם לך קצת את הלב. שהכל יהיה בסדר? בטח תגיד שאני משקרת..אז אני לא יודעת מה יהיה. וזה עצוב לי מאוד שהילדה הקטנה שלי שואלת למה זה קורה ומתי זה יגמר ואין לי תשובות לשאלות

מזל טוב קוסם-אבל חשבתי שאתה ../images/Emo42.gif

הבן הבכור בבית אז איך זה שלא סיפרת לי ? אז בכל אופן המון מהון מזל טוב ותראה רק טוב בחיים שלה- ימים ורודים של אושר ושימחה- אמן. >>>>>>> ילדת החופים<<<<<<<< אלין

למעלה