עד מתי לחטא טבור? חבל הטבור של בתי נשר אתמול. האם צריך להמשיך לחטא את הטבור באלכוהול? עד מתי?
S shellly New member 25/1/06 #1 עד מתי לחטא טבור? חבל הטבור של בתי נשר אתמול. האם צריך להמשיך לחטא את הטבור באלכוהול? עד מתי?
ה הריונית9ש New member 25/1/06 #2 ובאותו עניין - לבתי נשר הטבור שלשום והוא נפוח מאז (אחות טיפת חלב ראתה אותו היום ואמרה להמשיך לחטא) האם יש טעם לגשת לרופא?
ובאותו עניין - לבתי נשר הטבור שלשום והוא נפוח מאז (אחות טיפת חלב ראתה אותו היום ואמרה להמשיך לחטא) האם יש טעם לגשת לרופא?
S SShirly New member 26/1/06 #3 ../images/Emo26.gif במידה והוא נפוח ואדום חשוב לפנות לרופא. יש לשים לב בעת ההחתלה שהפופיק ישאר בחוץ. כמו כן חשוב להמשיך לחטא.
../images/Emo26.gif במידה והוא נפוח ואדום חשוב לפנות לרופא. יש לשים לב בעת ההחתלה שהפופיק ישאר בחוץ. כמו כן חשוב להמשיך לחטא.
ד דר מילה ברק New member 29/1/06 #5 חיטוי טבור רצוי להמשיך עד שהאיזור יבש לחלוטין. לא ברור לי על איזה נפיחות את מדברת. אם האחות בטיפת חלב ראתה ולא התרשמה, אני מניחה שאין הדבר דורש התיחסות. אם היא לא ראתה וזה עדיין נפוח רצוי להראות לרופא או אחות. דר' מילה ברק
חיטוי טבור רצוי להמשיך עד שהאיזור יבש לחלוטין. לא ברור לי על איזה נפיחות את מדברת. אם האחות בטיפת חלב ראתה ולא התרשמה, אני מניחה שאין הדבר דורש התיחסות. אם היא לא ראתה וזה עדיין נפוח רצוי להראות לרופא או אחות. דר' מילה ברק
S shellly New member 29/1/06 #6 נשאר חלק קשה בטבור הטבור יבש, אבל יש בו חלק קשה, כנראה שריד של החבל. זה תקין? צריך להמשיך לחטא?