עד מתי ממשיכים עם האכלה בלילה?

יונית ש

New member
עד מתי ממשיכים עם האכלה בלילה?

כלומר הפיצקלה שלי , מאי, בת 7 חודשים. אני לא מתכוונת לאוכל כאמצעי להרדים אותה בלילה. פשוט בסדר יום שלנו מאי לא תמיד אוכלת ארוחת ערב (זה הגיל שיותר משחקים עם האוכל מאשר אוכלים...) , וגם לפני השינה מקסימום בקבוק. אז אני מאכילה אותה לפני שאני הולכת לישון בערך ב 11-12 בלילה, ארוחה של דיסת קורנפלור וזה מחזיק אותה עד הבוקר. רציתי לדעת אם אתן גם נוהגות דומה ואם כן עד מתי להמשיך את הארוחת לילה. מתי היא אמורה לאכול בפעם האחרונה בערב 7-8, ולהחזיק עד הבוקר. אין ספק שהתשובה מאוד אינדבידואלית לילד. אבל אשמח לשמוע איך זה אצלכם. תודה יונית

מלכה ב.

New member
לא בטוחה שמה שאת מתארת, אלו האכלות

לילה... נראה סביר שהיא תקבל בקבוק בחצות ותחזיק מעמד 8-9 שעות עד הארוחה הבאה. כשהארוחה הזו תגדל (חביתה וגבינה למשל ואח"כ בקבוק) אפשר יהיה, אני מניחה להקדים את שעת הארוחה האחרונה ביום.

keren1

New member
יונת מה שאת מתארת אני רק

יכולה לחלום עליו. כשהתאומים (היום בני שנה וחמישה) היו בני 5-6 חודשים רופא הילדים שלי אמר לי שמתן קצת "שמן" ושהוא חושב שילד בגילו צריך לקבל בקבוק עם הרדמו ועד הבוקר לא לאכול. בעקבות מילים אלו החלטנו לגמול את הגדולה (מבקבוק בלילה) שהיתה בת שנתיים וחצי. זה לא הלך חלק אבל הצלחנו. התאומים עדין אוכלים בלילה. וכל פעם שאנחנו מצליחים לגמול אותם קצת מגיעה איזה מחלה והם יורדים במשקל ומתחננים לאכול בלילה (ואני לא צריכה לספר לך מה עושים בשביל קצת שעות שינה). בקיצור כל ילד הוא סיפור בפני עצמו. ועם היא מקבלת בקבוק ב- 23 ומחזיקה עד הבוקר כל הכבוד לה. תנסי לוותר על הארוחה הזאת תראי מה יקרה. מקסימום חוזרים לבקבוק של 23.

מירי,

New member
אני לא חושבת שיש לזה גיל

דודו שלי בגיל חודש שתה בקבוק אחרון מטרנה עם קורפלור (חצי כפית) בשעה 2200 וישן עד 0600 בבוקר (לפעמים עד 0500. בן היתחיל לנהוג כך רק בגיל חודשיים, בגיל חצי שנה בערך כל אחד מהם היתחיל לאכול גם מוצק ואז הבקבוק עבר לכיוון 2000 (מן קינוח לארוחה)

מנסיון שלנו

וכמו שאמרת - כל ילד זה אינדבדואלי. אנחנו נותנים לאורן בקבוק עם רמדיה וקורנפלור בשעה 7:30 או 8:00 בערב וזה מחזיק אותה עד 6:30 בבוקר, לפעמים יותר מאחור. והיא לא ילדה שאוכלת כמויות. היא יכולה לאכול לפני השינה 160 סמ"ק ולפעמים אפילו פחות. (בת 11 חודש) הבת שלך מתעוררת לארוחה או שאת מציעה לה? מה את נותנת לה לפני השינה?

Iris-1

New member
דפנה יונקת אבל אפרת אכלה בקבוק

עד גיל שנה וחצי גם באמצע הלילה וגם רותם נהגה דומה. באמת הבקבוקים של הלילה היו עם קורנפלור שהצליח להחזיק מעמד בין לבין עד 6 שעות ולא יותר. ככה שאם היתה האכלה בשעה 6 בערב זה החזיק עד 12 וכל ניסיון לאחר בבקבוקים גרם בכי וצרחות וככה לא ישנתי לילות עד שהן נגמלו בגיל 3 בערך מבקבוקים כליל. שלא תביני לא נכין אפרת סיימה לאכול בגיל שנה וחצי לילות ואחותה סיימה בגיל 11 חודש לילות. אכן כל ילד זה אינדיבידואלי. ודפנה למשל יונקת ולא אוכלת בלילה בכלל והארוחה האחרונה בערך בשעה 9 בערב ולפעמים אפילו קודם תלוי מה עשינו באותו היום.

אין לי נסיון עם בקבוקים רק עם הנקה

בני הבכור ינק כל היום ברווחים מאוד צפופים ובלילה עשה הפסקה של 4-5 שעות. בערך בגיל 10 חודשים החל לישון לילה רצוף בלי הנקה באמצע. בני השני משך יותר בין הארוחות ביום וינק כך גם בלילה (כל 3-4 שעות) הפסיק עם ארוחות הלילה קרוב לשנה. ואילו בני הצעיר לא אכל בלילב מעולם. אפילו בבית יולדות כשקמתי להניק אותו לא הצלחתי להעירו וכך עד היום (4 חודשים ושבוע) אוכל פעם אחרונה ב 21:00 וישן עד 07:00. מנסיוני עם הנקה וזה נכון כנראה גם לבקבוק - תלוי בילד...

יונית ש

New member
תודה על כל העצות

ולבנתיים נמשיך עם הקורנפלור בלילה. בברכת לילה שקט רגוע וללא יקיצות
יונית

למעלה