עד מתי ניתן לשמור בשר טרי?
שלום רב וחג שמח לכולם! קניתי היום (יום ראשון) קילו וחצי אנטריקוט חתוך לפרוסות וקילו נוסף של סינטה הבשר הכי טרי שיש (אתמול עשה מווווווו) וביום ראשון הבא אני צריך לעשותו על האש. שאלתי היא האם עד יום ראשון הבא במקרר הוא לא יעלה ריח לא טוב? ואם כן אז הקפאתו לא תגרום להריסתו? תודה
שלום רב וחג שמח לכולם! קניתי היום (יום ראשון) קילו וחצי אנטריקוט חתוך לפרוסות וקילו נוסף של סינטה הבשר הכי טרי שיש (אתמול עשה מווווווו) וביום ראשון הבא אני צריך לעשותו על האש. שאלתי היא האם עד יום ראשון הבא במקרר הוא לא יעלה ריח לא טוב? ואם כן אז הקפאתו לא תגרום להריסתו? תודה