עד מתי צריך לחטא בקבוקים???

טל66

New member
עד מתי צריך לחטא בקבוקים???

כבר בן עשרה חודשים. כל יום צי הבקבוקים עובר חיטוי והשאלה עד מתי? טל

אלה_ה

New member
לדעתי את יכולה להפסיק..

אני הפסקתי מהרגע שהוא התחיל לזחול ולהכניס כל דבר לפה. לא ראיתי הגיון בלחטא מצד אחד בעוד כל ליכלוך מהרצפה כמעט מוצא את הדרך לפה. ו-
קיבלת את המייל שלי?

טל66

New member
לא, לא קיבלתי

יש לי בעיה עם המייל של תפוז. אני לא מקבלת לשם דואר. נסי:[email protected] אמרו לי לא להפסיק עד גיל שנה. זה באמת מצחיק שהוא מכניס הכל לפה ואת הבקבוקים אני ממשיכה להרתיח. וואו איזה שינוי זה יהיה, רק הרגע גמרתי את מלאכת החיטוי. טל

anat30g

New member
בטיפת חלב אמרו לי ברגע שהתינוק

מתחיל לזחול לא צריך לחטא יותר את הבקבוקים - אבל צריך להמשיך להרתיח לו את המים. כמו כן - האחות בטיפת חלב אמרה לי שאם מפסיקים לחטא בקבוקים והילד מתחיל לסבול משילשולים - אז מומלץ לחזור לחטא את הבקבוקים. בנוסף - היא הציע לי להשתמש במדיח הכלים לניקוי הבקבוקים - כי המדיח מגיע לטמפרטורה של 65 מעלות - זה אומנם לא הורג את כל הבקטריות - אבל יותר טוב מרחיצה של בקבוק במים בטמפרטורת הברז. ענת

אלה_ה

New member
ולי אמרו הורים לכמה ילדים

שבילד הראשון כשהמוצץ נופל, רוחצים ומעקרים אותו. בילד השני מנגבים בשולי הבגד. ובילד השלישי-מרימים ומכניסים לו לפה
וזה מזכיר לי עוד אחד- כשהילד הראשון בולע מטבע-רצים למיון. כשהילד השני בולע-מחכים שיצא מהקצה השני. ולילד השלישי מנקים לו את הסכום מדמי הכיס

לאה_מ

New member
אז הנה גישת החיידקים מחסנים:

אנחנו לא מחטאים בקבוקים בכלל (אני כמעט לא משתמשת, ואם כן - רק בפלייטקס עם השקיות החד פעמיות), אבל בקבוקי מים חיטאנו עד שאורי התחיל לזחול. פחות או יותר באותו זמן גם הפסקנו להרתיח את המים. ואצלנו שותים מים מהברז. לא מינרלים ולא דרך תמי 4 או איזה מסנן מים אחר. ולאף אחד אין שלשולים, וכולם בריאים ושמחים, בעיקר אני שלא צריכה להתעסק עם בקבוקים.

anat30g

New member
יש בזה משהו

חוקרים ישראלים הופתעו לגלות שילדים יוצאי אתיופיה התחילו לסבול מאסטמה - מחלה שכמעט שלא היתה קיימת באתיופיה... המחקר גילה שבאתיופיה הילדים היו חשופים לכל כך הרבה מחלות וזיהומים שהגוף שלהם היה עסוק בהתנגדות לחיידקים מבחוץ... ברגע שהם הגיעו לארץ - וההורים תודרכו לרמת ההיגיינה המקובלת הארץ - הילדים החלו לסבול מאסטמה - מה שלדעת החוקרים קשור לעובדה שלגוף פתאום היה זמן להתעסק עם עצמו במקום להלחם עם מחלות מבחוץ...

טל66

New member
תודה לכולכן על התשובות

ועכשיו צריך להרגיל את המוח הקטן לא לחזור על פעולת החיטוי. וברגע זה מתבשלים להם הבקבוקים
טל

למעלה