מוכרתהגפרוריםהקטנה
New member
עד מתי?
שלום לכולם!
באמת שהמון זמן לא נכנסתי לפה..
באתי להתייעץ, מותר?
השאלה שלי היא האם לחכות לאביר על הסוס הלבן (שיבוא מתישהו), או פשוט לעשות את זה כבר כי הגיע הזמן?
אני בת 19 וחצי, ומבחינה זוגית כן היו לי קשרים..
האחרון נגמר לפני 3 חודשים בערך.
תמיד חשבתי שסקס ראשון צריך להיות מושלם, ופרחים ופרפרים ולבבות באוויר ואווירה רומנטית ומאהבה אמיתית.
ככה חשבתי עד התקופה האחרונה..
ובעצם אני מתלבטת אם באמת לעשות את זה כבר ולהפטר מזה, או עדיין להמשיך ולחכות לאביר.
זה כבר הפך למטרד, אני מרגישה שלאט לאט זה מונע ממני להכיר אנשים חדשים באמת, כי אז עוד פעם צריך לספר להם שאני בתולה, ועוד פעם הם מופתעים (רובם לטובה, אבל עדיין).
דיברתי עם ידיד שלי, והוא אמר שהוא מוכן להיות הראשון שלי..
ואני באמת שקלתי את זה!
אבל מה אם אני אתחרט אחכ? אי אפשר לחזור אחורה.. ומה עם עוד שבוע אני אכיר את החבר הבא שלי? ואז אני אתבאס שלא יכולתי לחכות עוד קצת...
הידיד הזה אמר שהכל זה חרטא ברטא, שאם אני אעשה סקר, אני אגלה שגם זאת ששכבה מאהבה וגם זאת ששכבה עם סתם מישהו מזדמן ירגישו אותו הדבר כמה ימים אחרי הפעם הראשונה, גם נפשית. שלא באמת נקשרים אחרי פעם אחת..
(חלקכן יגידו שהוא מנסה לשכנע אותי לשכב איתו כי הוא גבר טיפוסי...)
נכון לעכשיו הורדתי אותו מהפרק... החלטתי שלא מתאים לי עדיין.
האם יש לכן עצה בנושא?
כן ללכת על זה? לחכות עוד?
איך זה היה אצלכן?
שלום לכולם!
באמת שהמון זמן לא נכנסתי לפה..
באתי להתייעץ, מותר?
השאלה שלי היא האם לחכות לאביר על הסוס הלבן (שיבוא מתישהו), או פשוט לעשות את זה כבר כי הגיע הזמן?
אני בת 19 וחצי, ומבחינה זוגית כן היו לי קשרים..
האחרון נגמר לפני 3 חודשים בערך.
תמיד חשבתי שסקס ראשון צריך להיות מושלם, ופרחים ופרפרים ולבבות באוויר ואווירה רומנטית ומאהבה אמיתית.
ככה חשבתי עד התקופה האחרונה..
ובעצם אני מתלבטת אם באמת לעשות את זה כבר ולהפטר מזה, או עדיין להמשיך ולחכות לאביר.
זה כבר הפך למטרד, אני מרגישה שלאט לאט זה מונע ממני להכיר אנשים חדשים באמת, כי אז עוד פעם צריך לספר להם שאני בתולה, ועוד פעם הם מופתעים (רובם לטובה, אבל עדיין).
דיברתי עם ידיד שלי, והוא אמר שהוא מוכן להיות הראשון שלי..
ואני באמת שקלתי את זה!
אבל מה אם אני אתחרט אחכ? אי אפשר לחזור אחורה.. ומה עם עוד שבוע אני אכיר את החבר הבא שלי? ואז אני אתבאס שלא יכולתי לחכות עוד קצת...
הידיד הזה אמר שהכל זה חרטא ברטא, שאם אני אעשה סקר, אני אגלה שגם זאת ששכבה מאהבה וגם זאת ששכבה עם סתם מישהו מזדמן ירגישו אותו הדבר כמה ימים אחרי הפעם הראשונה, גם נפשית. שלא באמת נקשרים אחרי פעם אחת..
(חלקכן יגידו שהוא מנסה לשכנע אותי לשכב איתו כי הוא גבר טיפוסי...)
נכון לעכשיו הורדתי אותו מהפרק... החלטתי שלא מתאים לי עדיין.
האם יש לכן עצה בנושא?
כן ללכת על זה? לחכות עוד?
איך זה היה אצלכן?