עד מתי
סילבן ללא שלום

עד מתי../images/Emo35.gifסילבן ללא שלום../images/Emo104.gif../images/Emo31.gif

כידוע לכולם שמהאחד ביולי הורעו זכויותיהם של המובטלים 1.אם עובד שעתי הינך חיב אתה להוכיח שעבדת 300 ימים בשנה וחצי האחרונות. 2.מורידים לך 4.5 אחוזים מדמי האבטלה שלך. אני לא ראיתי ולו פעם אחת שלחבר כנסת או שר הורידו ואפילו אחוז אחד ממשכורתו,אפילו למען הדוגמא האישית בלבד.משכורתם רק מתעדכנתמידי חדש. לשכת התעסוקה מודיעה שישנם בישראל כ-300,000 מובטלים,מה עם המובטלים בהכשרות מקצועיות
מה עם מובטלים אשר אינם רשומים בלשכות התעסוקה
יש ואומרים שהעומדנים עומדים על למעלה מ-500,000 מובטלים. עוד לא יבשה הדיו על הגזרות האחרונות נגד המובטלים וכבר מתכננים לנו באוצר גזרות חדשות ואף איש ציבור לא פותח פה ומצפצף. אני מתרעם משום שבמצב המשק כיום כל אחד יוכל למצוא את עצמו ללא עבודה ולא תמיד מרצונו החופשי. רב רובם של האזרחים משלמים כסף טוב ל"מוסד לביטוח לאומי"-שימו לב לשם-המוסד לביטוח לאומי,האמור לתת לנו תשובות בריגעי מצוקה,זוהי לא זכות לשלם לביטוח הלאומי,זוהי חובה הכתובה בחוק,אוי לך ואבוי לך באם לא תשלם,אך לקבל תמורה הולמת,או,זה, כבר דבר אחר. אני קורא מעל במה זאת לעם ישראל השפוי להתקומם נגד המדיניות הנלוזה של ממשלתנו הנבחרת המעודדת החלשת החלשים וחיזוק אלה אשר חזקים ממילא

למעלה