עד מתי

אפרת12

New member
עד מתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם לפני שהייתי בהריון שירים גרמו לי להתרגשות ופה ושם לדמע. לא כולם, אבל היתה בי רגישות מסוימת. בזמן ההריון התעליתי על עצמי (יתכן שיש כאלו שזוכרות) ודמעתי קשות למשמע "אף אחד לא קם" של הגשש החיוור. אז זה היה והנחתי שזה יעבור מתישהו אחר הלידה. איפה
מילא שייבבתי בשקט למשמע ביצוע מרגש מלילה גוב של "כחולה כחלום", אבל לשיר לסיון "ברבאבא נולד בגינה" בגרון חנוק מדמעות

אור67

New member
ברבאבא זה סיפו לא קל בכלל.מאוד עצוב

באמת. לא צוחקת.ילדים הם עם קשה וחוץ מזה שהורמונים של אחרי זה דבר חביב ומלא בחן. אז בכי לך והיתרגשי לך אפרת 12 . ואל תשכי לעדכן על מה. ועכשיו מתנגן לי השיר בראש.באמת עצוב.

תנסי את אמא יקרה לי ואז נראה אותך..

אבל העיקר שאלה דמעות של אושר. והלוואי שאף פעם לא יהיו אחרת. חוצמזה כבר כתבתי פעם אמירה מדהימה של היפוקרטס שמתאימה שוב: "אנשים אוהבים את מה שבא להם ביסורים. לכן אוהבות אמהות את ילדיהן אהבת יתר". וזה אומר לדעתי ה-כ -ל. ושוב. רק משמחה.

עינבלית

New member
ואו איזה משפט! שווה ציטוט!

אני בוכה מ"דמעות של מלאכים"
...ומעוד כמה שירים שפורטים על מיתרי ליבי.

"ברבאבא ברבאבא אין כמוך בעולם"

האמת מרגש.... לי זה מזכיר את הילדות הייתי חולה על ברבאבא! קראתי והקריאו לי את כל הספרים אלף פעם וכמובן ציפי שביט בפסטיבל שרה את השיר.

yaelia

New member
ברבאבא ללא ספק גורם לדמוע ../images/Emo8.gif

אצלי זה דווקא לא שירים אבל גורים, ווי ווי. ראיתי אתמול משהו בבי.בי.סי. על חיות בדרום אמריקה, אפילו הגור של העצלן נראה לי מכמיר לב ומילא לי את העיניים בדמעות. אפילו התנין התינוק. קטסטרופה

בגינה זה דווקא מאוד "זורם" וטבעי..

יש כאלה שזו בטח הפנטזיה שלהם לגבי לידה אוטנטית-טבעית, לא? ילד טבע ברבאבא שלנו...

nubi

New member
סליחה, אבל שמתן ../images/Emo23.gif

שכל שירי וסיפורי הילדים הם טרגיים? יונתן הקטן-בסוף נפל מהעץ, במבי-סיפור קורע לב, מרקו-תקום מי שלא בכתה בסדרה הזו בכי מר, ועוד ועוד...

למעלה