עד מתי!???

אור ה101

New member
עד מתי!???

אנא ממני, פליז למה אני כזההההה, אורך ה, ה כאורך הכאב. אני לא רוצה להיות כזה, צ ... שכמותי. מבקש ממך אתה שם זה שלמעלה פליז תן לי את הכוחות שאני צריך כן, אתה מכיר אותי מצוין יותר ממה שאני מכיר את עצמי אז אנא, פליז אני רוצה להפסיק עם ההרגל המגונה הזה. אומרים שאין דבר העומד בפני הרצון, אז למה זה קורה לי עובדה! אני רוצה מאוד כבר הרבה זמן ואני נופל מחדש נמאס לי heelp me!ג€

גריני

New member
לפעמים זה: 2 צעדים קדימה ואחד אחורה

ההתקדמות בדר"כ לא הולכת בקו ישר קדימה. אנחנו עובדים על עצמנו, ומשנים דברים. לפעמים מצליחים... לפעמים פחות... תן לעצמך קרדיט, אור! תסתכל על המקומות בהם אתה כן מצליח, משם יהיה לך קל יותר להקדם הלאה.

ש ו נ י

New member
קודם כל מה זה למה אני כזה?...

אני חושבת שכדאי שתזכור להפריד בין אור לבין המעשים של אור אתה נפלא! אתה מושלם! המעשים שלך בוודאי טובים ויש מקום לתיקון ולשיפור מה שעוד טעון תיקון. כולנו באנו לכאן כדי לשפר כל הזמן. כזה שכמותך זה נפלא. אני שמחה שאתה מבקש מה' כוחות לדוגמא, לי היה מאוד קשה כבר כמה זמן להתפלל בטח שלבקש דברים מה' היום נשברתי. לא יכלתי יותר ביקשתי מה' שיעזור לי לבקש, להתפלל כי נורא היה לי קשה וראה כי פלא, בערב התפללתי ברוך ה' בכיף תפילה תמיד מועילה אפילו תפילה לתפילה אפילו תפילה לאמונה תפילה להכל כי הכל מאתו ית' אז מה? הרגלים מגונים לכולנו יש מידות מגונות גם כן זה לא אומר שאנחנו ביסודנו בשורשנו בנשמתנו צריכים לייסר את עצמנו כי אנחנו עדיין לא בשלמות מצד המעשים שלנו תמיד יש לאן לעלות ולהתקדם אני לא חושבת שאתה צריך לסבול בגללזה אולי יש משהו במעשיך שגורם לך סבל אבל להילחם בעצמך זה לא עוזר. אמנם אין דבר העומד בפני הרצון אבל לפעמים זה בא בתהליך וצריך סבלנות לפעמים זה בשלבים לפעמים זה טיפה טיפה וקצת קצת (אתה רואה כמה קל לייעץ לאחר? ואין אדם מוציא עצמו מבית האסורים
ובשביל זה יש את הפורום שנעזור זל"ז) אפילו כשזה "קורה לך" זה לא אומר שאתה צריך להישבר מזה כשלא הולך מנסים שוב וכשזה לא עוזר שוב ואם גם לא הפעם מנסים משהו אחר ולפעמים צריך פשוט להרפות, לעזוב את ההתנגדות, אפילו לשכוח מזה, לעשות משהו חיובי אחר, לבקש מה' עזרה ואהבה וחיזוק, והופסה - זה יכול להיפתר על הדרך לפעמים כשאתה כ"כ ממוקד בבעיה ובמשהו לא רצוי זה עצמו יוצר עוד מהדבר הלא רצוי מקווה שתצליח, שכולנו נצליח ותאהב עצמך בלי תנאי בכל מקרה כי אתה נפלא

אור ה101

New member
איזה מזל

שיש לי אותכם אתם אנשים טובים באמצע הדרך, אז תודה, תודה, אתם אנשים מדהימים.

ש ו נ י

New member
תאמר לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה

אם אנחנו מדהימים ואתה מסתוב אתנו אז גם אתה בטח מדהים

למעלה