עד סוף המבול השיר הכי יפה של סי

עד סוף המבול השיר הכי יפה של סי

עד סוף המבול עד קצה קו הגבול מחכים ליונה שתבוא פוחדים לצאת פוחדים לחזור כן עד סוף המבול עד קצה קו הגבול.....כשהאורות נידלקים האורות כבים אתה לא לבד...

מת עליך סי

אוהב מאוד את השירים שלך במיוחד מהדיסקים הישנים כמו עד סוף המבול פשוט שיר ענקקק אהבתי אותך אז אוהבת עכשיו מריונטה לא ... תיק תוק תיק תוק כל שעה נולד תינוק... גיבור גדול לא עובדת בשביל אף אחד וכו

ט י נ ה

New member
אהלן עטוף באור ...

שמחתי כל כך לראות אותך כאן אנחנו מכירים מהופעות ? בכל אופן ,עד סוף המבול הוא בדיוק שיר שהשבוע הקשבתי לו הלוואי שאצליח לארגןאת הזכויות שלו ולהכניס אותו לאוסף הראשון שלי... שלך סי

לחזור לילדות ולבכות

סי אני כיום בן 30 שהייתי ילד אני זוכר שעברתי בפתח תקווה ליד חנות דיסקים והיה תלוי פוסטר של העטיפה של התקליט ניכנסתי ושמעתי את המוכר משמיע למישהו את השירים מהדיסק הראשון שלך ונידלקתי קניתי אז קסטה (הייתי ילד) ועד היום עד סוף המבול מיתנגן לי בראפיט במערכת של הרכב השיר הזה מחזיר אותי תמיד לילדות לטעמי השיר הכי יפה שלך ובכלל בזמר העברי עד היום

בתקליט הראשון של סי

יש משהו חוצפני, שונה ורוקיסטי שהופך אותו לאחד מנכסי צאן וברזל של המוסיקה העברית, אני באופן אישי חושב שהוא אחד התקליטים הכי טובים שיצאו בארץ, יחד עם "מחכים למשיח", "שבלול", "נערת הרוק" ועוד.. תקני אותי סי אם אני טועה, אך התקליט הראשון שיצא בשקט וללא הרבה יחצנות, צבר תאוצה במכירות תוך כדי הופעות.

ט י נ ה

New member
כמו גם שאר הדיסקים

כן אבי הדיסק צבר תאוצה אבל בימים אלו כשיש לו שוב ביקוש לא קטן אין להשיגו אולי זה טוב. היום נעשו הצעדים הראשונים שלי לגישוש לאוסף כפול + דיסק בונוסים של שירים שלא יצאו בשום מקום זה הזמן לגשת להעיז להביט מעבר זה הזמן בשקט לבקש שיהיה יותר טוב מתוך גשם מקומי יורד כבד -נפגשים בעיני הדיסק הטוב ביותר שלי עד היום. אבל בהחלט הראשוניות של הראשון תשמר לעד

כמו שזה נשמע

האוסף הזה הולך להיות פיצוץ, במיוחד עם שירים שלא יצאו בשום מקום, אני יודע שיש הרבה כאלה..והם מדהימים. נפגשים הוא דיסק מדהים והוא טעון יותר ומכיל יותר, רואים (או למעשה שומעים) שהוא מביא איתו הרבה מאוד, הן מבחינת הנושאים והן מבחינת הצליל.

actress

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifגם../images/Emo23.gifאני../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

actress

New member
התכוונתי שגם אני אוהבת אותה נורא../images/Emo70.gif

כמו שאתה אמרת, אבל תודה על מה שאמרת

למעלה