עד עכשיו לא הבנתי איך .... הופכים לחבר בפורום מסויים?
ק קישקשתא ונועם New member 28/9/01 #2 עכשיו תביני כדי להיות ברשימת חברי הפורום צריך לרשום 5 הודעות לפחות בטווח של 30 יום נועם
ש ש_ל_ג_י_ה New member 28/9/01 #3 תגידו, קישתה ונועם אתם דוגרים על הפורום? ועוד שאלה, איך הופכים למנהל פורום?
ק קישקשתא ונועם New member 28/9/01 #4 מממממ 1. לא אנחנו לא דוגרים, אם יש שאלות ואנחנו כאן אז אנחנו עונים 2. כדי להיות מנהל פורום צריך להגיש בקשה וצריך רעיון נועם
מממממ 1. לא אנחנו לא דוגרים, אם יש שאלות ואנחנו כאן אז אנחנו עונים 2. כדי להיות מנהל פורום צריך להגיש בקשה וצריך רעיון נועם
ש ש_ל_ג_י_ה New member 28/9/01 #7 אני מבינה, וגם משלמים על זה ... או עושים את זה בהתנדבות, בשמחה ובכיף?
ש ש_ל_ג_י_ה New member 28/9/01 #9 הבנתי. ושאלה אחרונה, אתם לא חושבים שאני צריכה כבר ללכת לישון? עוד מעט התינוק שלי יתעורר וירצה חלב ולשחק גם. ומחר לא אצליח לפתוח את עיניי הירוקות.
הבנתי. ושאלה אחרונה, אתם לא חושבים שאני צריכה כבר ללכת לישון? עוד מעט התינוק שלי יתעורר וירצה חלב ולשחק גם. ומחר לא אצליח לפתוח את עיניי הירוקות.
ש ש_ל_ג_י_ה New member 28/9/01 #10 יש לי דווקא רעיון טוב לפורום אבל אני לא האדם המתאים לנהל אותו. אם יהיה כזה פורום זה יעזור להרבה אנשים מסויימים.
יש לי דווקא רעיון טוב לפורום אבל אני לא האדם המתאים לנהל אותו. אם יהיה כזה פורום זה יעזור להרבה אנשים מסויימים.
ש ש_ל_ג_י_ה New member 28/9/01 #12 אני חשבתי שאני שואלת כאן את השאלות ואתם כאן בשביל לענות. אבל בכל זאת אני אענה לכם. בשעה כזאת כל 7 הגמדים ישנים ולמרות שאני צריכה גם ללכת למיטה אני יושבת כאן וגולשת מפורום לפורום. זהו התמכרתי. אתם חושבים שאני צריכה לעבור לפורום התמכורת לאינטרנט?
אני חשבתי שאני שואלת כאן את השאלות ואתם כאן בשביל לענות. אבל בכל זאת אני אענה לכם. בשעה כזאת כל 7 הגמדים ישנים ולמרות שאני צריכה גם ללכת למיטה אני יושבת כאן וגולשת מפורום לפורום. זהו התמכרתי. אתם חושבים שאני צריכה לעבור לפורום התמכורת לאינטרנט?