עד עכשיו!!

עד עכשיו!!

אני שונא את אריאל שרון, כי אני סובל מאוד משרון! הוא הורס חיים שלי!! עד מתי!! אני שונא ,שונא שונא שונא!!! אני לא אשכח ולא אסלח!! חכה חכה אתם תראו...טרור התחזק....שמעתי כל הזמן שחמאס אמר שלאחר התנתקות ימשיך טרור!! אה?! שמאלנים טפשים! הם תמיד מחנפים את הערבים! אריאל שרון הוא ימין בתוך בשמאלני, איך יכול להיות??? אריאל שרון הוא שקרן ומושחד ואכזרי ורשע! והכל ממשלות טמטומים!! גם ביבי מטמטום! כי הוא נתן חברון לערבים וגם רבין מנסה לתת לערבים אדמה! הכל ממשלות מנסים לתת אדמה כדי להפסיק טרור!! נמאס לי!!

דעתי!!

מצב הרוחני דתית נמצא על פנים...ברמה נמוכה...כי הם עשו חילול ה' גדול אי פעם...(כי הם יהרסו בתי כנסת)

adishu

New member
רק עוד חסר שתתחילו להתפלל שיהיו

פיגועים רק בשביל להצדיק את כל מה שאמרתם. כמה נמוך אפשר לרדת?

חס וחלילה...

זה מישהו אחר..ראיתי יש שם שנאת חינם...אלימות..מתפללים פולסא דנורא.. ועוד..זה מדברים חטאים זה מתוצאה שנאה..זה לא טוב..זה ידרדר הרוחני דתית..

adishu

New member
זה גם מה שמשתמע מההודעה שלך

אבל לגופו של ענין, רבל תסריט לפיו הערבים בעזה ישבו בשקט: הם רואים את יציאת צה"ל מהרצועה כניצחון. הם רוצים את הרצועה כפתיחה להקמת מדינה. הם יודעים שאם ימשיכו לירות מהרצועה צה"ל יחזור ובגדול. שוב יבתר את הרצועה לשלשה חלקים, שוב יהרוס בתים, יקלקל להם את כל ההשגים. לכן, ברצועה יהיה שקט.

אומנם.? הרי חמאס

אמר שלאחר ההתנתקות שוב ימשיך טרור...אין כדבר כזה להספיק טרור זה בלתי אפשר לעצור טרור...איפלו ביום אחד טיל קסאם יפול על שדרות זה נחשב כלום? לא נכון. כי זה נחשב כמו יפול בתל אביב, הם יכול לזרוק בכל מקום אפילו בבית שלך..זה נחשב פיעוג מפחיד וכל הזמן מאיים חיים שלנו...

mosht1

New member
אף אחד לא יודע מה יהיה אז אל

תשחק את הנביא. ואם בכל זאת ימשיכו לירות נחבוש את הרצועה מחדש.

eretzisroel

New member
הפעם יהיה קשה לעשות משהו נגד

הטרור מעזה. כוחות מצריים מגיעים לשם ולא נוכל להסתכן במלחמה עם מצרים. אנשי חמאס אמרו שהם יעתיקו את הטרור לשומרון. אחר כך אתם תבכו שהם הורגים חיילים. וצריכים לצאת משם כדי לאפשר להם לירות חפשי על תל אביב. בטח יהרגו חיילים. אתם הקמתם את רשות הטרור שם ונתתם להם נשק. אתם דואגים לחיילים שיהיה להם עבודה. אז נהיה באמת במלכודת. אחרי שהם יכריזו על עצמאות הם יוכלו להזמין כוחות זרים למנוע מצה"ל לטפל בטרור. לא חסרים מדינות בעולם שינדבו כוחות למנוע מישראל להגן על עצמה.

adishu

New member
יש סיכו שהטרור באמת יתמקד בשומרון

ומה אנחנו צריכים למנוע זאת? לבצע התנתקות גם בשומרון, לתת להם אפשרות להקים מדינה ובא לציון גואל.

adishu

New member
לא התיחסתי לחלק האחרון כי

הוא יותר מידי הזוי ולא מציאותי. מדינת ישראל היא אחת הארצות החזקות בתבל ואתה חושש מאיזה מתנדבים עלומים שיבואו לשרת את הפלסטינאים? לא בדיחה?

פורה

New member
ככה נראה ימין קיצוני!

אתה לא שונה מהמתנחלים שזרקו חומצה על החיילים או מהמחבלים שעושים לנו פיגועים פה! אתה קיצוני והם קיצונים! הנה! יש לכם כבר משהו במשותף. לך תלמד עברית. ואם כלכך לא טוב לך פה אז תחזור מאיפה שבאת! צבר זה צבר ועולה חדש זה עולה חדש!

אתה לא מבין...

אני לא ימין קיצוני אלא אני ימין מיתוני. אתה יודע למה אני כותב ככה? כי כדי לזרוק הרגש כעס ושנאה..

אתה דפוק....

אדמה אדמה אדמה.... מה אדמה? למה אתה פאקינג צריך את עזה? יש לך מה לעשות שם? אדמה כ"כ שווה עזה הא? היית עובר לגור שם? כי אתה פאקינג לא צריך את עזרה! בגלל זה מתנתקים!

אתה עושה טעות...

אני לא מתכוון על עזה ואני מתכוון בכיבוש! הערבים רוצים האדמה כל הארץ ישראל משנה 1948! נכן אנחנו כובשים ת'אדמה בשומרון במלחמה שש ימים? נכון, אז הם רוצים לנקום נקמה בחזרה. ולכן ערבים ממשיכים טרור כדי לעצבן את ממשלה ואז ממשלה נותן לשטח לערבים כדי לשתק טרור!

נו בעצמך ענית לעצמך...

"ממשלה נותנת שטח לערבים כדי לשתק טרור"... מה עוד יש להוסיף? אהה שהבטח הזה גם ככה אנחנו לא צריכים! וערבים רוצים את ארץ ישראל מ-1918 לידיעתך....

למעלה