עד עצם היום הזה במצודת האפל

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה במצודת האפל

פרק טוב. אהבתי את כל הסצנה של אמה באחוזת האפל (לי לפחות היא הזכירה אותה.) הסוף בו לחיצת הידיים של אמה ואלסה משדרת פולס של אהבת אמת היה קרוב למושלם. לגבי 'האפל' עצמו, לפחות הוא כן עם עצמו ולא מסווה את טיעוניו מאחורי קורבניות מתחסדת כמו רג'ינה. סוף סוף, אנחנו מקבלים הסבר איך מלכת השלג הגיעה לעולמנו אך לא הדרך בה שמרה את כוחותיה. לגבי הסצנה בין רג'ינה לשלגיה ומקסים, יש מקום ויש מקום לשיפוט מוסרי ויש מקום לקבלת הטבע של ילדך. התוצאה הסופית של דרך החינוך של רג'ינה היא ילד מפונק שרק במזל מבין את ההבדל בין טוב לרע. נכון שהוא רעב לאהבה אמיתית אבל, לדעתי, כמה מהדברים שרג'ינה הרשתה לו, שלגייה לא הייתה מרשה לו.

niviri

New member
פרק 9

מוזר שאמה לא חשדה לרגע בזה שגולד מוכן לעזור לה ככה בלי לנקוב במחיר כלשהו...
&nbsp
מהרגע שאינגריד גילתה לגולד מה חסר לו והוא אמר שהוא יהנה לעשות את זה, נלחצתי כי פחדתי שהופכים לי אותו לסדיסט שסתם נהנה להרוג (כי עד עכשיו תמיד היתה לו סיבה), אבל עכשיו מסתבר שזה בסה"כ הוק, אז אני רגועה

&nbsp
אני שמחה שרובין מצא את העמוד האלטרנטיבי הרבה יותר מאילו היו מוצאים את הסופר (שזה היה רעיון אידיוטי), אבל לא מבינה למה זה משנה משהו מבחינת רג'ינה. רובין רוצה להיות איתה בדיוק כמו שהוא רוצה גם קודם, אבל הוא עדיין נשוי- בדיוק כמו קודם. הם נשארו באותו מצב אז למה פתאום היא כן יכולה לקבל את ההאפי אנדינג שלה?
&nbsp
רמפל התאמץ כ"כ להשיג את הכובע ההוא בעבר, ואז לקח את הכד רק כדי שאינגריד תחזיר לו את הכובע, אבל היא ויתרה העל זה ואז מה? רמפל ראה שהיא לא קוראת לו ופשוט המשיך הלאה בחייו? הכובע לא עניין אותו יותר?
ואיך הוא הגיע בסוף לבית הנטוש???
&nbsp
טוב, כל פעם מגלים דרך חדשה לעבור לעולם שלנו וכל פעם זו דרך קלה יותר, הפעם שולית הקוסם פשוט יוצר דלת. כמה נוח. זה ממש הופך את כל הרעיון שעליו מתבססת הסדרה (רמפל דואג להטלת הקללה כדי להגיע לפה) למגוחך.

למעלה