עד עצם היום הזה ואבקת החברות

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה ואבקת החברות

אני מבין את ההגיון של הכותבים: קורה ולאנסלוט היו חייבים להיפגש לפני שקורה נטלה את דמותו והופיעה בדמותו בעונה השנייה. אנחנו יודעים מהעונה השלישית שלקללה האפלה יש טווח והיא כיסתה רק את היער המכושף. הכספת של האפל מובילה לעולם אחר ולכן עוץ לי גוץ לי יכול לקחת את הכפפה - שהופיעה בעונה הקודמת - ולחזור לתקופתו עם בל. כפי שחשבתי בפרק הקודם, ארתור לא רצה שדייויד ושלגיה יצרו ערוץ תקשורת משלהם עם מרלין.
מה שמעט לא היגיוני הוא שהכספת של האפל נמצא במרחק רכיבה מהעיירה קמלוט. היא, ושוב, יותר קטנה מהכספת שבל ובלפייר מצאו בעונה השלישית.
עם כל הכבוד, אני לא מאמין שדייויד ושלגייה ערמומיים דיים לחשוב - ולבצע - מבצע עוקץ כזה. זו תוכנית שמתאימה לרג'ינה. מנגד ייתכן שהם ספגו עורמה מהמקבילים האפלים שלהם מעולם המראה. יפה שמשבר גיל העמידה של דייויד עבר.
אהבתי את החול המיסטי של אבאלון. גם אני רוצה קצת ממנו. הוא מזכיר לי קסם שרג'ינה רצתה להשתמש בו על הנרי בעונה השנייה כדי שיאמין שהוא אוהב אותה.
למרות שאהבתי את הדרך בה ארתור הוכיח את הרלבנטיות שלו לעלילה, אני חושב שיכלו להשתמש בפיה הכחולה. ברור שהם שומרים אותה לעונה האחרונה - אז יגלו מה כל הסיפור שלה.

אביטל186

New member
יוהו כתבת כאן דברים שלא חשבתי עליהם בכלל!!

כל הכבוד לך על האבחנות האלו!!!
תגיד למה רמפל בתור דרקוואן שמר על הפגיון שם? למה לא שם את זה אצלו?

הלדיל

New member
הוא פחדן.

זה מאד לא מתקבל על הדעת סטטיסטית שלמישהו יש אומץ להיכנס לכספת האפל - ולשרוד את ההגנות - ואז לעבור בדלת שמובילה למקום המסתור שלו. אם זה עליו, כייס מיומן יכול לקחת אותו ממנו , לדוגמא.

Y. Welis

New member
והנה שאלה שתיענה בפרק 11 - מה דעתך - הישנה רמפל' עורו?

רמז: לא נדרשת היכרות עם הסידרה, אלא עם השיטות של הצמד (קיציס-הורביץ).

הלדיל

New member
לא. הם אוהבים את עוץ לי גוץ לי כפי שהוא.

פרט לעונה הראשונה, יש להם בעיה עקבית לכתוב טובים כריזמטיים. הפיכתו של עוץ לי גוץ לי לטוב תקשה עליהם לכתוב אותו כפי שהם אוהבים לכתוב אותו - כריזמטי. רואים שהם מעדיפים לכתוב רעים ואפשר אפילו לומר שאחת התמות של הסדרה היא "למה רוע קיים?"

למעלה