עד עצם היום הזה והמכשפה הרעה מהמערב.

הלדין

New member
עד עצם היום הזה והמכשפה הרעה מהמערב.

נתחיל מהעובדה שאם הם היו הולכים לפי הספר, השחקנית שמשחקת את זלינה אמורה לשחק את גלינדה אבל, פרט לזה, השחקנית עשתה עבודה טובה מאד עם החומר שנתנו לה. יחסית ברור שהיא לא שפויה ואני חושב שהיא רוצה להאמין שהיא מישהי יותר חשובה ממה שהיא בפועל. הבעיה הבסיסית עם הסיפור שלה היא שקורה התארסה לנסיך שלה בפרק זמן קצר מאד - ואני, בספק רב, שרמפליצקין היה מלמד אותה איך לעבור לעולמות אחרים ולהשאיר שם תינוקות לא רצויים. ועוד מה שרג'ינה אמרה הוא שאחוזת הקבר הייתה נעולה בקסם דם. היא לא אמרה שכל הארמון היה נעול בקסם כזה כך שהיגיוני שזלינה השתמשה בדמה של רג'ינה כדי לפתוח את אחוזת הקבר.

לגבי הקופים המעופפים, מעניין איך היא שולטת בהם. מעניין אם נראה גם את הזאבים, העורבים ואת הדבורים השחורות שעובדות עבורה.

לגבי הנרי, הדמות באמת שונה בגירסה הזו. הוא נראה, ובכן, מאופק ורציני יותר עם נטייה לסרקסזם, ובקיצור, יותר נבון. הקטע שבו אמה מציגה בפניו את סבה וסבתה באמת מצחיק. מעניין אם זה רמז מטרים לכך ששלגיה ואמה יחלקו תא כשהמכשפה הרעה מהמערב תלכוד את שתיהן.

ולקינוח, רובי שבה למרות שרואים שהכותבים לא בדיוק יודעים מה לעשות איתה. בל הייתה יותר שימושית בפרק ממנה. לפחות היא נפטרה מהבגדים החושפניים שלה.

Macphista

New member
דיברנו על עניין רובי

בשרשור שפחתנו לפרק אחרי השידור בארה"ב.
בקצרה- הקטעים של רובי גם בפרק הזה וגם בפרק הקודם הוכנסו זמן רב לאחר שהפרק הוקלט.
השחקנית חזרה להשתתף אחרי שכבר סיימו להקליט חלק נכבד מהפרקים והם הכניסו אותה ב CGI לסצנה הראשונה בפרק 12, ושאר הסצנות הקצרות איתה בפרק 12 ו- 13 צולמו הרבה אחרי ששאר הפרק צולם.
לכן היא גם קצת לא קשורה. וזו תכלס הייתה הסיבה שהיא עזבה/הועזבה באמצע עונה 2. לא יודעים מה לעשות איתה.

לגבי סיפור זלנה וקורה, ורג'ינה ואיך הכל מסתדר.
וואו, כל כך הרבה דברים לא מסתדרים. אבל איכשהו אני פשוט מניחה לזה. נמאס לי להסתובב עם תחושה של "שוב מזלזלים בצופים" אז פשוט שמתי את זה בצד ואני מנסה להתעלם.

השערה לגבי זלינה

אולי כבר דיברתם על זה.
אנחנו יודעים שזלינה היא כאילו אחותה של רג'ינה מהצד של אמא.
לדעתי אבא שלה הוא לא הנסיך הזה שקורה התחתנה איתו, אלא רמפל בעצמו. אנחנו הרי יודעים שהוא וקורה היו ביחד. וזה יסתדר עם זה שהיא יצאה ככה ירוקה. like father like daughter...

אבל בהחלט יהיה מעניין לראות פרק פלאשבק לזלינה.

מה דעתכןם?

Macphista

New member
זו בהחלט הייתה תיאוריה רווחת

ואז ראינו את פרק 16 וגילינו ש.....

לא נהרוס לך.

תיארתי לעצמי שהרבה חשבו על זה

עוד לא ראיתי את פרק 16, בדיוק סיימתי את 15.
יו עכשיו אני ממש במתח!

למעלה