עד עצם היום הזה והסיבה הטובה

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והסיבה הטובה

כל העניין עם הנרי מעט הזוי. כהתחלה, הנרי למד מסבו שיעורים בסיסיים בסיוף - סיוף עם חרבות עץ אבל עדיין סיוף - בעונה השניה וניתן להניח שהם התקדמו עם החמרים מחוץ למסך. שנית, אם כבר בחרתם להציג את ויולט כאישה ולא מתבגרת הורמונלית בת המאה העשרים ואחת, הייתם צריכים לעשות את סר מורגן לארוסה, לא לאביה. והסיבה היחידה שהם לא התחתנו היא משום שסר מורגן חושב שויולט צעירה מדי להשכבה. שלישית, הנרי הוא נכדו של מלך מהיער המכושף ואביר משוח של השולחן העגול, סר מורגן יודע את זה. זה הדבר הקרוב ביותר לחתן את בתך עם בית המלוכה. אז למה הוא מתייחס להנרי כאילו הוא ממעמד נמוך יותר ממעמדה של ויולט שבפועל מעמדו גבוה יותר. וכדרך אגב, אין צורך למחוץ לויולט את הלב, אמה, פשוט ספרי לה על ההתקלות של הנרי עם אביה ועל הדרך שהוא נהג בו. אחרי זה, ויולט תנסה בעדינות להבהיר להנרי שהיא לא מעוניינת מחמת כבוד לאביה (שעשוי להגיב בצורה דומה לקורה אם הוא יגלה שמערכת היחסים נמשכת למרות הווטו שלו. אחרי הכל, ברור שהוא לא מודע לייחוסו של הנרי.) טכנית, ההתנהגות של רג'ינה הייתה _כן_ מטופשת. לגבי רג'ינה ודניאל, זה נקרא אפקט "החוח במדבר". זו לא אהבה אמיתית אלא תוצאה של חיים דלים רוחנית. שברון הלב שלה באותו הזמן נבע מכך שאמה הרסה לה את עולם החלומות שלה. שברון הלב של הנרי יותר כן לעומת זה.
באשר למרידה והשיעור בהעצמה חיובית שערכה לעוץ לי גוץ לי, מן הסתם, אלמלא עוץ לי גוץ לי היה עסוק ברחמים עצמיים, הוא היה אומר לה מה היו השגיאות במערך השיעור שלה כבעל ניסיון בשיעור בהעצמה חיובית. מן הסתם, זה היה משפיל עבורו להיות קורבן לאותה התעללות שהוא ביצע פעמים רבות בתלמידותיו. העובדה שלבך בידי האפלה לא אומרת שאת צריכה להתנהג כמו בריונית.
אהבתי את המעט שהראו מדמותו של מרלין. סוף סוף טוב רב עוצמה שלא מתנהג כמו פריק חולה שליטה.

הלדיל

New member
תוספת

ויולט מזכירה מאד את רג'ינה בנעוריה גם בצבעיה וגם באהבתה לרכיבה. אני בטוח שהנרי שמע על סיפור הרקע של אמו, וברמה הלא מודעת, הוא נמשך לנשים דומות.
לגבי שברון הלב של רג'ינה, יש כמה סוגים של דמעות. הדמעות של רג'ינה בהווה הן דמעות זעם ולא דמעות של שברון לב כך שהן בטח לא מתאימות ללחש כזה.
עברה גם במחשבתי למה אף אחד לא שקל נשיקה של אהבת אמת כמו בפעמיים הקודמות. אני מניח שזה דורש ספונטניות מסוימת ולכן לא ניתן לביצוע לפי תוכנית - בפעמים הקודמות זה קרה בצורה ספונטנית.

אביטל186

New member
אהלן !

בקשר לויולט- אני לא מסכימה עם הקביעה שהיא הוצגה כאישה.
היא הוצגה כנערה בגיל העשרה, תמימה בדיוק כמו הנרי, וודאי שנורא הרגיז אותי היחס של אבא שלה, כי מי הם כבר לעומת הנרי שהוא נצר לשושלת מלוכה.
אני מניחה שכולם שם שמרו קצת על סודותמי הם ומה הם כדי לא לבלוט ולהשיג את המטרה שלהם לחסל את האפילה וללכת משם.אני לא חושבת שיש קשר בין סיפור הרקע של רג'ינה שהתאהבה לבחור שרוכב וגם הנרי התאהב בילדה שרוכבת.
רכיבה היא לא דבר נדיר למדי ולהזכירך הם נפגשו לראשונה בנשף. לאחר מכן הוא הוזמן לרכיבה זוגית

בכל מקרה זה בסך הכל אקט תמים של התאהבות ראשונה בילדה חמודה.

אני גם לא מסכימה שדמעות של רגינה בהווה הם של זעם ולא שברון לב, ואני גם חושבת שזה עוול לאמר שהאהבה שלה עם דניאל לא היתה אהבת אמת. מאיפה אתה מביא את זה?
היא הפכה למרשעת הכי גדולה רדפה עד סוף העולם הטילה קללה אפילה, הרגה את אבא שלה הכל כדי לנקום בסנואו כי בגללה דניאל מת.
אהוב ליבה. שאת הטבעת ממנו שמרה עד לרגע שגם אותה להקריבה למען הנקמה.
והסיבה שהנשיקה לא עובדת... תכלס אין סיבה אמיתית ככה היוצרים עשו כדי שהסרדה תמשיך עם אמה כדרקוואן.

הלדיל

New member
דניאל לא היה נער שרוכב.

דניאל היה הסייס, ומפה, לא אדם מתאים לרג'ינה בדיוק שהנרי, שככל הידוע לסר מורגן, הוא אף אחד, לא מתאים לוויולט. אומרים גם שבנים נמשכים לנשים שמזכירות להם את אמם. אני בטוח שהמחשבה הזו הייתה בראשם של הכותבים שהם יצרו וליהקו את ויולט. לגבי רג'ינה ואהבת האמת שלה, לפי כללי היער המכושף, תיתכן אהבת אמת אחת. אם דניאל הוא האחד, מהו רובין הוד? רג'ינה, ממה שהבנתי, האמינה בכלל הזה.
אני ראיתי את הסיבה לכך שהנשיקה לא עבדה כרמז לטבעו האמיתי של הוק. (כן, קראתי ספויילרים.)

אביטל186

New member
אוקי הגבתי לך לתגובה הזאת שבוע שעבר ואני לא רואה את זה כאן!

מוזר!!
כיוון שאני המנהלת נותרה רק האפשרות ששלחתי לשלוח..

בקיצור אנסה להיזכר, מה שהתכוונתי זה בדיוק זה,
שגניאל לא היה סתם רוכב אלא זה היה המקצוע שלו, וויולט סתם אחת שרוכבת, וזה הבדל משמעותי.
אני חושבת שזה היה מעשה תמים, רצו להראות כאן תום של נער מתבגר שמתאהב בנערה תמימה ונחמדה..
האפיזודה הזאת עם אבא שלה לא משמעותית ולא מעניינת.
לי דעתי נובעת מהמיסתורין שהם עטפו את עצמם בקמלוט כדי לא לבלוט.
בפרק הזה הוק זה הוק זה הוק. הוא האוטנטי ואין שום קשר למה שקורה אחכ.
אני חושבת שפספסת כאן בענק אם את טוען שחוקי היער המכושף שיש אהבה אחת.
זה אפילו עיוות לא הוגן. חוקי היער המכושף הם שתמיד יש תקווה. והאהבה מנצחת תמיד. אלו כללי ברזל שבאים ליידי ביטוי ב מ י ו ח ד במצבי משבר ומוות. אחרת הם לא שווים כלום.
היוצרים הקדישו לא מעט זמן מסך של טינקרבל ורגינה בנסיון למד את רגינה ואותנו שיש הזדמנות שנייה.
יש אהבה שנייה ואפילו יש לה גורל.
האבקה הזאת היא זאת שהראתה לרגינה מי הוא האהבה השניה שלה הנשמה התאומה.
מלבד צארמינגס כולם שם זכו באהבה שניה.
הוק הוא האהבה השניה של אמה, אמה היא האהבה השניה של הוק, בל היא האהבה השניה של רמפל, וככה עם רגינה ורובין אחת ושני.
ככה שמה שאתה אומר הוא ללא כל בסיס.
למה הנשיקה לךא עבדה? בגלל שליוצרים היה אינטרס כזה שהסיפור ימשיך.אין באמת שום סיבה.הם טוענים שזה בגלל שהיא "נהנת" מהכוח האפל, נהנת להיות חזקה, אני אומרת בולשיט, אבל התרגלנו לעיוותים האלו למען הסיפור כולו..

הלדיל

New member
לכל הפחות, מדובר במוסכמה חברתית.

לדעת לנה, השחקנית של רג'ינה, הדמות שלה האמינה שתיתכן רק אהבת אמת אחת בחיים. אני הבנתי את הקטע עם טינקרבל, ולדעתי כך רג'ינה פירשה את זה, שרובין הוד היה אהבת האמת של רג'ינה. וחוץ מזה, כל הנקודה של החיים בעולם שלנו היא שכללי היער המכושף כבר לא תקפים או עובדים באופן שונה מאד. הייתה גם ביקורת בפורום על הגישה של הכותבים שלפיה לא תיתכן אהבה שניה.

אביטל186

New member
רגינה קיבלה את דבריה של טינקרבל

בסגירת מעגל שהם עשו בנברלנד.
שהיא קלטה שיש גורל גם לאהבה שניה, ולכן גם היא וגם הוא אומללים בגלל שהיא לא לקחה את ההזדמנות.
לרובין היתה אהבה- מריאן.
הוא סיכן את חייו בשבילה כאשר ניסה לגנוב מרמפל.
רגינה הקדישה את חייה לנקום על מות אהובה.
בברור היתה להם אהבה ראשונה ואהבה שניה.
זה נכון שיש מוסכמה חברתית לאהבה אחת אמיתית, אבל דווקא הטוויסט הזה שהם חיים בעולם האמיתי ולא בעולם אגדות מונפץ הוא זה שגרם להם לפתח את ההזדמנות השניה.עולמנו לא מושלם בכלל. ויש אבדות ואכזבות, ותמיד עולם האגדות נראה חלומי ובשביל זה הוא נועד.
מקום לחלום ולברוח אליו, מקום ששם הכל טוב, ואמור לתתתקווה.
עכשיו שעולם האגדות התמזג בחינו, הם מביאים לנו תקווה.
הם מלמדים אותנו שיש תמיד תקווה לטוב. תמיד תקווה לאהבה, וכמובן כמובן- האהבה היא חזקה יותר מהכל.
היא הקסם החזק ביותר שיש.
הדגש הוא על חוזקה של האהבה ולא על המספר שלה, שזה הדבר הנכון בעייני.
לא לבאס אותנו, אלא לרומם אותנו למקום שבו אנו מאמינים בטוב ובתקווה, ולוקחים כוח מהאהבות בחיים שלנו. מהמשפחה שלנו. שמשפחה תמיד מוצאת אחד את השני.
אלו ערכים יפים, שנאבדים בעולם המשוסע שלנו, והם מנסים להחזיר את זה למען כולנו.
&nbsp
&nbsp
יצאתי פיוטית אש..

למעלה