עד עצם היום הזה ושרת הרועים

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה ושרת הרועים

פרק לא רע. היה לי בדיוק דיון דומה עם מעסיק שלי הבוקר לגבי כל עניין בטחון עצמי. כל הדיון בינה לבין דייויד הזכיר לי את הדיון הזה. אני חייב להודות שהדמות של בו פיפ מעניינת. היא די מדגימה כיצד עם קצת רעש וצלצולים אפשר להכניע מחוז שלם. אני שהשומרים שלה הם חיילים של המלך המקומי ששיעבדו את עצמם לה. אנה פחות מעצבנת מבסרט אבל נראה לי שמותר לה להודות שהידע להשתמש בחרב פשוט צץ לה בראש כמו שהוא צץ בראשה
של אמה כשהיא נלחמה במליפיסנט בסוף העונה הראשונה ואצל דייויד כשהוא התאמן עם אנה. מעניין אם הם מתכוונים להסביר איך אמו של דייויד לא רק יודעת לקרוא ולכתוב אלא גם מחזיקה נייר לכתיבה. זה לא מובן מאליו לרועים בחברה פסאודו-מדיביאלית.
הבדיחה של הוק על עניין הדייטים הייתה מצחיקה.
לגבי מה שאלסה עשתה בפרק, ההתנהלות שלה משדרת טיפה נרציסיזם בסגנון רג'ינה - הסיבה היחידה שהיא נחמדה אל הטובים היא משום שהטובים הסכימו לעזור לה למצוא את אנה. מדובר במשהו מעבר לחוסר בטחון עצמי - אלסה, בשלב מסוים, מאיימת להרוג את כל תושבי סטוריברוק אם לא ייענו דרישותיה.
לגבי שלגיה, חשבתי שהידע בא עם הקללה. מעבר לכך, איפה עובדי תחנת החשמל? ואם המפסק הופעל, לא צריך לראות שהכל תקין לפני שמפעילים שוב את החשמל? כל הסצנה הייתה משעשעת מאד אף על פי שאני חושב שעליזי לא היה מצחיק בכלל. האם הוא לא אמור לראות את חצי הכוס המלאה?

הגמדים לא בדיוק מה שהם אמורים להיות

זה קצת מאכזב, ובכלל ההתעלמות משאר הגמדים מעצבנת.
גם אני אהבתי את הסצנה ב"חברת חשמל", וגם מצאתי שזה היה מגוחך שסנואו פשוט יודעת מה לעשות, מה להרים או לסובב, בחיים לא הייתי נוגעת בברז של גז סתם ככה, וגם זה היה לי חשוד שהברז היה סגור, זאת אומרת שזו לא סתם, מישהו סגר אותו.

הלדיל

New member
לי זה דווקא לא נראה חשוד.

המפסק בתחנת החשמל הפסיק את אספקת הדלק ברגע שהחשמל כבה כדי למנוע בזבוז (ראיתי כבר דברים מוזרים יותר עם מפסקים.) לגבי עליזי, מהערך על השחקן שמגלם אותו ב-טי.ווי.קום, מדובר בקומיקאי במקור כך שהכוונה המקורית הייתה שעליזי יהיה דמות קומית. עד כה לא הייתה לו ממש הזדמנות להראות את הכישורים הקומיים שבגינם הוא נשכר לגלם את עליזי.

למעלה