עד עצם פרק 3X12

אואמג פרק טוב!

אז קראתי ספויילרים ודיי ידעתי מה ילך,

וולשש ההתברר כקוף המעופף הזה
איזו הפתעה. לזה לא ציפיתי.
אז הראו לנו קצת אמה ונהרי מהווה, את ההוק מנסה לשכנע אותה ובסוף מצליח..
אז הקטע שעכשיו הם לא זוכרים מה עברה עליהם השנה הזו. אז ממה כאילו רג'י לא תזכור מה הלך עם רובין הוד?
תמיד הורסים לה!!!

אז למעשה יראו לנו פלאשבקים מהפורסט במשך השנה וההוווה יתמקד בסטוריברוק של עכשיו. נייס
.

אני כמובן אראה את הפרק עוד פעם עם תרגום

היא מתנפחת ולי יש בחילה

Macphista

New member
נפלא

כיף לחזור לפרק כזה אחרי פגרה ארוכה.
ציטוט אהוב של רג'ינה- "הוא מריח כמו יער". הווו... אהבה באוויר!
CGI אהוב- הכניסו את רובי!!!!! לסצנה חזרה ליער!! כידוע היא לא הייתה שם במקור, הרי ראינו את הצילום הזה כבר לפני חודשים כשצולם גם בפרומו וגם בתמונות שצולמו על הסט. היא לא הייתה שם והכניסו אותה לשם בכל מקרה כדי לשמח לבב צופים. וגם היה לה קרדיט כשחקנית אורחת בפרק למרות שרק עמדה שם ב CGI. להבנתי היא חזרה להשתתף בסדרה רק בשבועיים-שלושה האחרונים.

בגדול- היה אחלה פרק. הועלו מלא שאלות, מלא לא ברור, וזה כיף. הפרק נגמר בחיוך גדול. וירוקה גדולה.
חשבתי שאורורה ופיליפ היו מעט אנוכיים וזה לא מתאים לאישיות שלהם שהכרנו עד כה. הם פשוט שלחו את החבורה ישר לזרועות המכשפה המרושעת.
ווולש- הייתה לי תחושה מהתחלה שהוא לא סתם בן אדם ובטח הסחת דעת שנשלחה כדי לוודא שאמה עסוקה בעניינים, והו- הוא קוף מעופף! נהדר!
סנואו בהריון- מן הסתם. אם הייתי מתעוררת יום אחד ומגלה שעברה שנה ואין לי מושג מה קרה בה ואני בהריון מתקדם הייתי קצת דואגת מאיפה הגיע ההריון ומי באמת האבא... אבל אם היא סבבה עם זה ומניחה שזה מבעלה אז... טוב... נראה כבר! מואאהההה!!!!!

בחירות הלבוש של אמה היו בולטות הפרק. בגדים יותר נשיים ממה שלבשה עד כה, אבל עדיין שמרה על קווים קשים. גם שמלת האור, גם מכנס המשבצות, וגם התלבושת שלבשה לנסיעה לסטוריברוק שאמנם הכילה חצאית קצרה, אבל החולצה הייתה בעלת קווים מאוד קשים כשאזור הכתפיים קצת הזכיר את הבגדים של המלכה הרעה. וכמובן בסוף המעיל האדום. קלאסי.

חשבתי שזה היה רעיון נחמד שרג'ינה ניסתה להוציא לעצמה את הלב כדי לא לסבול, עוד יותר אהבתי שהיא והצ'רמינגס משתפים פעולה.

יהיה מעניין מה יעשו עכשיו בסטוריברוק כדי לא לחשוף את הנרי לכל מה שקורה באמת וכמה זמן זה יחזיק. או איך יכניסו את ניל לחיים של הנרי.

טוב, לסיכומו של הפרק- היה אחלה פרק. ובניגוד לפרק הראשון בעונה שהכניס אותנו לשממת נוורלנד, הפרק הזה דווקא מעלה תקוות להמשך עונה טובה ומעניינת.

לגבי הספיישל ששודר לפני הפרק, מישהו ראה?
אני ראיתי. היה נחמד ומעניין. למרות שלא חידשו שם יותר מדי, היה ממש אחלה לראות אותו ואז רצוף אחריו את הפרק החדש.
יש לי דבר אחד להגיד שלילי על הספיישל- אמילי דה ראבין.
שפכתי כבר כל כך הרבה מילים עליה ונראה לי שאפסיק.
אני באמת לא חושבת שהייתי מחבבת אותה אם היה לי בן אדם כזה בחיים. זה זהה גם לגבי ג'ניפר מוריסון, אבל לה עוד יש לפעמים יציאות אינטליגנטיות, אמילי עושה רושם פשוט סתומה. ובזה סיימתי לדבר עליה. מבחינתי שבל תמות ומייגן אורי תקבל בחזרה את המקום שלה כשחקנית קבועה.

כל כך צודקת בנוגע

לוונרלנד, איך שהפרק הראשון הכניס אותנו לשממה, יחד עם האור הכחול המזעזע והסיפור הלא כל כך מעניין.
עכשיו זה ממש מרגיש לי כמו תחילת עונה מעולה.
ואתם ידועים מה? טוב שהיתה הפסקה!
חחחחח ענק עם ההריון

לגבי הפרק ספיישל, התחלתי לראות אבל ראיתי שחוזרים על אותם דברים ופשוט לא היה לי כבר כוח לראות... בדכ אני לא אוהבת את הפרקי ספיישל שלהם.

Shiri from the block

Active member
אומג לא שמתי לב לזה אפילו!!
על רובי!
עכשיו ראיתי והיא באמת שם! חחחחחחח איזה קטע! נראה אמיתי מספיק חח

Shiri from the block

Active member
אז זה חזררררררררר
הייתה לי מזה בעיה עם הפרק אוף
איכשהו השעון מעורר שלי צילצל ב-3 בבוקר ושמעתי אותו.. ותוך דקה פתאום אני מסתכלת ו-5 בבוקר!!! אז ישר הורדתי את הפרק, ועד שהוא ירד
היה כבר 6 בבוקר אוף!! אז ראיתי את הפרק..
מיותר לציין שלראות פרק ב-6 בבוקר ואז לחזור לישון און&אוף לשעה זה לא אידיאלי לזכירת פרטים יותר מידי חח

אני ידעתי רוב מה שקורה בפרק האמת.
מה שהפתיע אותי זה וולש שהוא קופיף
אז אמה במשך 8 חודשים שכבה עם קוף???? אוי זה משעשע

וחתכו את הסצינה שהוא מנשק אותה על המצח! זה דווקא היה נראה סצינה חמודה, וקצת מאכזב אותי שעשו את וולש רע.. כאילו חבל שאין מישהו אחד נורמלי שמקושר אליהם. יכלו סתם לסיים את הטיפול איתו ושהקוף הזה יצוץ משום מקום..

והנה רג'ינה ורובין מגיעים
אוף זה הולך להיות סבילההההה!!!
לא רוצההה!! שילך מפהההה!!

ואהבתי איך שאמה כולה בדרמטיות אמרה "חכו רגע" ואז הלכה להוציא מהארון שלה את הז'קט עור האדום המפורסם. כאילו זה התחפושת סופר הירו שלה
גדול!!! שמחה שלפחות בזה הם הקשיבו למעריצים שבכו כל העונה השנייה שאמה בלי הז'קט האדום שלה חח

Shiri from the block

Active member
הא ו
זה שהם לא זוכרים מה היה בשנה האחרונה זה כאילו מחזור של העונה הראשונה

אני מקווה שלא יגררו את זה יותר מידי כי זה סתם מעצבן עכשיו..

shirush3

New member

הייתי בטוחה שדווקא את תשנאי את וולש

רג'י ורובין נראה מעניין
האמת שרובין נראה הרבה פחות טוב ממה שזכרתי

אמה והג'קט
היא חייבת את הג'קט האדום והחיפושית הצהובה

Black Stain

New member
איזה כיף שחזר!!

כמו תמיד בסדרה הזאת הכל קורה ממש ממש מהר אבל התגעגעתי אליהם, רק לא הבנתי מה בדיוק אמה באה להציל? להחזיר את הזכורונות שלהם? מה הבעיה עם זה שהם בסטוריברוק שוב?

Macphista

New member
ממה שהבנתי

הם קוללו בכך שהשנה האחרונה נמחקה מהזכרון שלהם, הם הוחזרו לסטוריברוק והם לא יכולים לעזוב.
הם ככל הנראה עוד לא גילו מי קילל אותם ומי רוצה להשאיר אותם בסטוריברוק ולאיזו סיבה.

shirush3

New member
וואוו פרק טוב!

הפרק הוא הוכחה לכך שהם היו מסוגלים לתת הרבה יותר בעונה וחצי האחרונות.

מאיפה להתחיל?!
אגדות -
למה להתחיל עם פליפ?
טוב. לא משנה. העיקר שכולם חזרו

שמחתי שהם חזרו בצורתם המקורית. סנואו עם שיער ארוך
צ'ארמינג בתלבושת אביר
, רג'י מלכה
והגמדים...
אוי, גם בל וניל
(הוק פחות מלהיב כי גם ככה הוא היה נראה כמו עצמו בסטורי
) ג'ימיני קריקט צרצר

ההקבלה של מי שזה לא היה על הסוס(פיליפ? הייתי בטוחה שזה צ'ארמינ בהתחלה) לפרק הראשון בעונה הראשונה הייתה יפה. גרם לי להרגיש כאילו אני רוצה שוב את הפרק הראשון

אני לא מבינה למה צ'ארמינג מופתע מזה שהוק הלך לחפש את הספינה שלו
הוק אף פעם לא היה חלק מהם, הוא תמיד היה בצד שטרם לאינטרסים שלו
אז דיי מתאים לו ללכת לחפש את הספינה שלו/לפעול לבד. צ'ארמינג תמים מידיי

רג'י מלכה

רג'י/סנואו ביער - זה היה קטע נחמד. מזכיר הרבה את הפלאשבקים שלהם מהאגדות, רק שהפעם רג'י פחות רעה והן חולקות את אותן רגשות לגבי הנרי ואמה(
) אני רוצה לראות רג'י מתחילה להיות מאושרת גם

הקופים! הקופים! הקופיייייייייייייייייייייייייייייים!!!! *ריקוד שמח* מזל שרובין הציל

התחילו לדבר על רובין בתור פוטנציאל לרג'י
אני לא זוכרת, היא ראתה אותו עם טינק? היא יודעת שזה הוא? אם לא אז השיחה של רג'י וסנואו עליו טיפה מאולצת
האמת שזה ממש מעניין אותי! אני רוצה לראות את הקו עלילה הזה מתפתח.
רג'י מלכה

"הו הגענו לטירה.... הו יש כישוף סביב הטירה... הו מי נמצא שם?!... הו מה עושים עכשיו?!" וויקד
הגישה של רג'ינה דיי שיעשעה אותי

רמפל בכלל לא היה חסר לי בפרק
, למעשה קצת שכחתי ממנו עד עכשיו

הווה -
עוד הקבלה ל1X01
רק שהיה יותר מגניב לראות את אמה מביאה לוולש הזה מכות מלגלות שהם ביחד

אהבתי את הביקורון של אמה בבית של ניל.
הקטע שאמה אזקה את הוק היה משעשע.
המושיעה חזרה!
אני ממש שמחה שהחזירו לה את הזיכרון עוד הפרק ושזה לא נמרח

להנרי משתנה הקול
קריפי... הילד גדל
גם הקטע עם הוק ועם "מה אתה לובש" היה משעשע
אחרי שאמה נזכרה ועשתה את השיחת ה"ביי ביי לוולש" לא כ"כ התעניינתי וכשהוא אמר לה על השיקוי לקח לי רגע לקלוט. מה שהלך לי בראש היה משהו כמו "WTF?! מאיפה... הוא... יודע...? הוא קוף?!
דההה פאאא"
אז חזרנו לסטורי עכשיו ולמה לעזאזל נמחקה להם שנה מהחיים? ולמה לעזאזל ההריון של סנואו יותר ארוך מ9 חודשים? ולמה היא עם שיער קצר שוב?!
אוף! עד שהתלהבתי שהיא תהיה כל העונה עם תוספות

ציפיות לפרקים הבאים:
שלא יהרסו את ארץ עוץ
שלא יהיה יותר מידיי דומה לעלילה של עונה 1, כי קצת מיציתי את זה ש"אם אני לא אהיה מאושרת אף אחד לא יהיה מאושר אז אני אקלל את כולם ואגרום להם לשכוח משהו"

אני ממש מחכה להמשך העונה
פתיחה טובה!

Macphista

New member
ידעתי מראש

שרמפל לא יהיה בפרק. נראה לי שגם לא בפרק הבא.
בכלל, ממה שהבנתי בחלק הזה של העונה הוא יופיע די מעט כי הוא עובד על סרט במקביל.
זה כבר לא מפריע לי. ראיתי אותו בספיישל יושב שם כולו בארומת בית אבות מדבר על תקוות ורגש וחרטא של זקנים. זה ביחד עם ה-
שמשחקת את החצי השני שלו בסדרה- וואלה, אפשר להוריד זמן מסך לשניהם. מה שבעצם יוריד לו זמן מסך ויעלים אותה לגמרי. משימה הושלמה בהצלחה.

רג'ינה לא יודעת שרובין הוד הוא הזיווג העתידי שלה. היא לא ראתה את הפנים שלו אז בבר, רק ראתה את הקעקוע. ובפרק הזה ראתה את פניו אבל לא את הקעקוע.

אני שמחה שעברה שנה בעיקר בגלל הנרי. השחקן גדל ואילו העונה השנייה ארכה כמה שבועות לכל היותר והחצי הראשון של העונה השלישית גם ארכה זמן קצרצר. סוף סוף נתנו להנרי להדביק את גדילת השחקן.

אני חושבת שלוויקד יש משהו אישי נגד רג'ינה. היא רצתה את הדם שלה, התייחסה אליה במפורש. וגם ראינו שהיא נתנה לאורורה ופיליפ לחיות בסבבה שלהם בממלכה שלהם עם ברנצ'ים בגזיבו באמצע היום בחגיגות הריון. אולי היא רוצה את כל מה שיש לרג'ינה- שזה האנשים שהיא שולטת עליהם, ולכן ביצעה את הקללה שחולשת על כל תושבי הממלכה של רג'ינה/סנואו ולכן הנזק הוא גדול יותר ופוגע בהרבה אנשים מלבד רק רג'ינה.

רג'ינה מלכה

וכרגיל מסכימה עם כללללל מה שכתבת

וההריון של סנואו לא ארוך, היא כאילו נכנסה להריון במהלך השהות ביער,
היינו אמורים להתעלם מהבליטה הענקית במעיל (ולראות את הבליטה הלא קיימת אצל אורורה
)

אורישקי

New member

איזה כיף!!!

פרק מעולה.
שמחתי שזה לא יעסוק ב"לשכנע את אמה במקור שלה" שוב במשך כל החצי הזה של העונה.

היה כיף לראות את רג'ינה משתפת פעולה עם הצ'ארמינגס. אני אוהב את הקטעים האלה שהם כולם ביחד.

ראמפל היה חסר לי
. התגעגעתי לצחוק שלו. אבל לפי הקרדיטים נראה אותו איכשהו.

פתיחה חזקה - והדמות של המכשפה של ארץ עוץ נשמעת מצוינת.

יאללה שיגיע כבר הפרק הבא.

גם אני שמחה על זה

פחדתי שימרחו את אמה והשכחה כמה פרקים.
והחלק הכי אהוב עלי זה סנואו ורג'ינה
כיף לראות אותן מאוחדת (וגם לראות את אמה מרביצה לקוף
)

פרק נחמד, לא נפלתי..

הקטע שאמה נכנסת למסעדה והמצלמה עולה מהרגליים שלה למעלה - הכי הפרק הראשון של הסדרה!
עוד לפני שוולש הפך לקוף לא רציתי אותה איתו, הוא היה מוזר לי והצעת הנישואין הזו כשאנחנו עוד לא מכירים את הדמות - תמוהה.

הקול של השחקן שמשחק את הנרי משתנה וזה ממש מצחיק!

הפרק היה קצת מעייף וחוזר על עצמו - בעולם האמיתי הוק "את חייבת להאמין לי, המשפחה שלך בצרה" אמה " אני לא מאמינה לך יא סוטה" שוב ושוב . בעולם האגדות "הו לא, כמה עצוב בלי הנרי ואמה, הו לא, היער נראה אחרת, מה נעשה?"
רג'ינה טובה זה קצת משעמם, מצד שני, אם היא הייתה רעה שוב זה היה מתסכל.
יפה איך שהצליחו להסתיר את ההיריון של ג'יניפר ברובו של הפרק.

שמחתי שלא מרחו את עניין ההיזכרות של אמה וגמרו עם זה בבום, השאלה היא רק מה יעשו עם הנרי? ואיזה מוזר שהנרי הזה לא מאמין בקסמים, לעומת הנרי המקורי שהצליח להביא לשבירת הקללה בזכות האמונה שלו בקסם.

איכ, וולש שהוא בעצם קוף, אמה שכבה איתו!

הוק משעשע קלות כתמיד, ניל ובל מיותרים כתמיד, הסצנות דיונים על רובין הוד היו מאולצות משהו, והוא נראה כמו האח הקטן של רג'י ולא מי שיכול להיות המאהב שלה..
ואם כבר - איפה הבן שלו בתוך כל העסק?!

למה פיליפ ואורורה הופיעו בכלל? מיותר! ולא הבנתי מה הם החביאו וממי - מרג'י או מהמלכה הירוקה המפחידה? בצד של מי שני המשעממים האלה?
ולמה לכולם יש מבטא?!

קיצר, פרק חביב, הרבה יותר טוב מנוורלנד המשמים, אבל לא מספיק טוב בעיניי כפתיח לחצי עונה החדשה.

למעלה