"עד שזה יעבור"- דנה בן צור והיהודים- הסיפור..

nils11

New member
ההודעה מהרשמי, חשוב לי גם פה לשים

כדי שהלהקה לא תפספס את זה. איזו כתבה מצמררת.. במיוחד כשאתה כל כך מחובר לעניין הזה.היה לי כל כך קשה לקרוא את זה. אבל אז הרגשתי, הרגשתי את הדבר הזה שבפנים. הבנתי, למה הלהקה הזו היא כל החיים שלי כבר שנה וחצי. למה כל צעד שאני עושה, וכשאני קם בבוקר בשבילם, והתהליכים שאני עובר עם המוזיקה שלהם- למה כל הדברים האלה כל כך מאחדים אותי איתך ליטל, ועם חגית, ונוי, ואלון, וענבר, ובן, ועדי, ודנה. ליטל, לך מגיעה תודה מיוחדת. אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו מוכנים לשתף ככה. מי יתן ותצליחי בכל דרך שתבחרי בה, ואנחנו תמיד נהיה כאן בשבילך. אנחנו, משפחת היהודים, כולם כאחד. המון מזל טוב על החתונה, אפילו לא ידענו על זה.. שתהיי מאושרת. אנחנו שמחים שאת חלק מאיתנו ושאנחנו חלק ממך. וגם ללהקה מגיע פה איזה משפט. אז לכם, שעזרתם לי לעבור את התקופה הכי קשה בחיים שלי. אתם, הלהקה הכי טובה שאי פעם הייתה בכל העולם, והייתי חושב ככה גם אם הייתי המעריץ היחיד שלכם. תודה שאתם כאן בשבילינו. תמיד. תודה שדרך המערכת אנחנו כאילו מרגישים אתכם. תודה שהאמנתם בעצמכם. לעולם לא אעזוב אתכם. לעולם לא אשכח את המשפחה הזו, את החום והרגשת השייכות. ואת כמה שאני אוהב אתכם, מבפנים. ולדנה. נוחי על משכבך בשלום. פתאום יש הרגשה שאת בעצם כאן איתנו, ועוד לא הלכת. ושתמיד תהיי איתנו. איזה פירוק עברתי במשך כל הכתבה הזאת.. כמה שזה מצית לך את החלק בפנים, שנקרא היהודים. ליטל, לעולם לא נעזוב אותך. המון מזל טוב ובהצלחה בהמשך. אוהב המון. נילס.

ש י ר ה 4

New member
מצמרר.

העלתה לי דמעות הכתבה. עכשיו כל שיר נשמע אחרת לגמרי.

moriboy666

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif לא יכולתי לקרוא ברצף מרוב שזה קשה

למרות שהסיפור לא היה זר בערך כל רגע נשברתי כלכך עצוב
זה רק חיזק בי הערך שלהם וגרם לי להתחבר יותר לשיר

../images/Emo14.gif

כמה עצוב שהיא לא כאן, לראות את כל זה, את השיר, הדיסק שמוקדש לה... הכל. "עוצמת ת'עיניים, ואת נופלת לאחור"...

אני לא רוצה לחפור

אבל אני חייבת לציין שזה כל כך עצוב ומרגש.. ואכפתיות כזאת לילדה אך ורק כי היא הייתה מעריצה שלהם.. זה דבר מדהים מבחינתי. אני לא הייתי מאמינה שיש להקה/זמר שכלכך אכפת לו/להם מהמעריצים שלו/שלהם. יהיה זכרה ברוך

Tomer TR

New member
"דמעות של מלאכים"

כתבה עצובה ומרגשת, ליטל אני משתתף בצערך על דנה ז"ל היקרה מקווה שאת ומשפחתך תראו תמיד את האור והאושר כמו שדנה בטח רוצה מהשמיים וליהודים היקרים - האהבה והאור שלכם אמיתיים, כן ירבו אנשים כמוכם רק טוב
"אז מי אשם, ומי נושם, ומי נרדם..."

izzys

New member
.

הסיפור הזה.. באמת כואב. המון חיבוקים ותמיכה למשפחת בן-צור, והמון אהבה למשפחת היהודים הרגישה עד כאב. (זה לא מובן מאליו.)
.

נשמת

New member
"תופסת ת'ראש, מנסה לא לחשוב" ../images/Emo14.gif

ועם כל יום, אני רק מעריצה את האישה הזו יותר. מאחלת הרבה כוחות למשפחה היקרה והמון הערכה ללהקה ששוברת את השיאים של עצמה בעקביות מצמררת.
לזיכרה.

שיהיה..

אולי ההודעה הזאת לא במקום. עדין. זה מכעיס. זה מעצבן. כל מה שהולך פה. וזה מכאיב. מה לעשות. אף אחד לא מכם, לא מהלקה, ואפילו לא מהמשפחה, לא הכיר אותה טוב וקרוב כמוני וכמו החברים הקרובים! אף אחד! גם ככה זה כואב. גם ככה זה עוצר את החיים. זה קשה. לא רוצה שמי שלא הכיר יכתוב עליה שירים לא רוצה שכולם ידברו עליה לא רוצה לראות תמונה שצילמתי בעיתון! לא רוצה לקרוא את מעגלים פינות בכתבה! לא רוצה!!!!!!!!!!!!!! שונאת את זה. זה יותר מידיי כואב. הרעש המגעיל הזה מסביב לבנאדם הטהור הזה שהיה! ואתם יודעים מה? הכי כואב שאני יודעת שהיא הייתה שונאת את זה. "נפצעה באופן טראגי"...נו כוסאמק

למעלה