ההודעה מהרשמי, חשוב לי גם פה לשים
כדי שהלהקה לא תפספס את זה. איזו כתבה מצמררת.. במיוחד כשאתה כל כך מחובר לעניין הזה.היה לי כל כך קשה לקרוא את זה. אבל אז הרגשתי, הרגשתי את הדבר הזה שבפנים. הבנתי, למה הלהקה הזו היא כל החיים שלי כבר שנה וחצי. למה כל צעד שאני עושה, וכשאני קם בבוקר בשבילם, והתהליכים שאני עובר עם המוזיקה שלהם- למה כל הדברים האלה כל כך מאחדים אותי איתך ליטל, ועם חגית, ונוי, ואלון, וענבר, ובן, ועדי, ודנה. ליטל, לך מגיעה תודה מיוחדת. אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו מוכנים לשתף ככה. מי יתן ותצליחי בכל דרך שתבחרי בה, ואנחנו תמיד נהיה כאן בשבילך. אנחנו, משפחת היהודים, כולם כאחד. המון מזל טוב על החתונה, אפילו לא ידענו על זה.. שתהיי מאושרת. אנחנו שמחים שאת חלק מאיתנו ושאנחנו חלק ממך. וגם ללהקה מגיע פה איזה משפט. אז לכם, שעזרתם לי לעבור את התקופה הכי קשה בחיים שלי. אתם, הלהקה הכי טובה שאי פעם הייתה בכל העולם, והייתי חושב ככה גם אם הייתי המעריץ היחיד שלכם. תודה שאתם כאן בשבילינו. תמיד. תודה שדרך המערכת אנחנו כאילו מרגישים אתכם. תודה שהאמנתם בעצמכם. לעולם לא אעזוב אתכם. לעולם לא אשכח את המשפחה הזו, את החום והרגשת השייכות. ואת כמה שאני אוהב אתכם, מבפנים. ולדנה. נוחי על משכבך בשלום. פתאום יש הרגשה שאת בעצם כאן איתנו, ועוד לא הלכת. ושתמיד תהיי איתנו. איזה פירוק עברתי במשך כל הכתבה הזאת.. כמה שזה מצית לך את החלק בפנים, שנקרא היהודים. ליטל, לעולם לא נעזוב אותך. המון מזל טוב ובהצלחה בהמשך. אוהב המון. נילס.