עד שכבר החלטתי שאני בטוח לא

שבט

New member
עד שכבר החלטתי שאני בטוח לא

רוצה להיות מורה, שאין סיכוי בעולם שאלמד אפילו שזה חינוך מיוחד וזה קצת אחרת. הילד שלי בסדנא בהוראה מתקנת אמר לי היום בשיעור שהמחנכת שלו אמרה לו לפני כל הילדים כמה שהוא השתפר... כמובן שאמרתי לו שזה ממש מרגש לשמוע ושכל הכבוד לו ושאני ממש גאה בו וגם הוא צריך להיות גאה בעצמו. ואחר כך שאלתי אותו אם הוא חושב שהעבודה שלנו ביחד תרמה לו והוא ענה שבטח, ברור.עכשיו הוא כותב יותר טוב, בלי שגיאות בגלל העבודה שלנו, קורא מהר יותר. ובסוף אמר שלא ידע מתי לכתוב אם ב-א' ומתי ב-ע. ועכשיו אחרי היום הוא יודע גם את זה ויוכל להשתמש בזה בכתה. אני ידעתי שחל שיפור כי אמו אמרה לי כבר וציינה שבגלל הסדנא. אבל ברגע שזה בא ממנו זה משהו אחר לגמרי שיווווו איך שאני הייתי גאה בו וגם בי האמת. זאת הייתה הרגשה הכי טובה בעולם שבאמת עזרתי ושרואים את התהליך ואת התוצאות בשטח. וזה לא להאמין שהייתי חלק מזה. בקיצר כל ההרגשה הטובה הזאת גרמה לי קצת לחשוב שוב לגבי האיקס על ההוראה. מממממממממ טוב נו אבל עכשיו כשאני כותבת נגמרה ההתלבטות כי למרות ההתרגשות וההשפעה ממש לא רוצה להתעסק בכל מה שקשור ללימודים.

papylove

New member
חבל מאוד שזה מה שהחלטת

את בעצמך סיפרת איזה כיף היה לך שראית תוצאות של הצלחה. דווקא מורות כמוך צריך במערכת מורות שאכפת להם ממה שאני מכירה אותך מהפורום את בחורה שאכפת לה אני חושבת שהילדים ירויחו ממך המון

עכשיו נשאר לקטוף ../images/Emo39.gif

להיות או לא להיות - להיות מורה, לא להיות, להיות, לא להיות, עד שייגמרו עלי הכותרת
יש כמה דברים חשובים שלמדת, נדמה לי, מהמקרה הזה של הילד -
אף פעם לא להגיד אף פעם.
להיות מוכנה לחשוב דבר אחד, ולאחר זמן מסוים לבדוק ואולי לשנות את הדעה.
עדיין לא מאוחר מדי להחליט לכאן או לכאן.
גם בעוד חמש שנים תוכלי לשנות את דעתך... וגם אז לא בטוח שתדעי מה תרצי להיות כשתהיי גדולה.
חשוב מאד מאד לראות איך את מקבלת פרגונים מהתלמיד, איך את מצליחה לעשות את העבודה. נשאר לי רק לעמוד כאן (סליחה, לשבת מול המסך) למחוא כפיים במרץ על העשייה המכובדת והנהדרת שלך, ולהתגאות בך, התלמידה על היותך מורה מוצלחת, ואפילו אם זה תלמיד אחד... שמזיז משהו קצת קצת בלב שלך.
כל הכבוד יקירתי, שבטבטית.

שבט

New member
נראה לי שהרגשתי קצת ממה שאת

מרגישה עם העשייה העצומהההההה שלך. אם הייתי את הלב שלי כבר לא היה מחזיק מעמד מרוב שהיו מזיזים לי אותו.

כל הכבוד על ההשקעה. מאחל לך אושר

בהמשך דרכך בין אם תבחרי בהוראה ובין אם לאו.

למעלה