עד שנדמה שכבר נפטרתי מזה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
עד שנדמה שכבר נפטרתי מזה../images/Emo7.gif

לצערי התקפי החרדה חזרו ובגדול. אתמול זה כל כך הפריע לי שכמעט ירדתי מהאוטובוס באמצע. אני לא יכולה לתאר לכם את ההרגשה. הפה שלי נהיה יבש וקשה לי לבלוע, הדופק שלי מהיר ויש לי סחרחורת. העניין מכניס אותי למצב רוח רע ודיכאון. היום בבוקר הגעתי ללימודים עם פנים תשעה באב אחר כך זה קצת עבר. ברגע שאני בלימודים אני שוכחת מזה אבל איך שאני יוצאת מהלימודים התקפי החרדה והדיכאון חוזרים. עוד מעט יוצאים לחופש ואני חוששת מה יהיה. אני מתביישת להגיד אבל עוברות לי מחשבות מאוד לא טובות ( למי שמבין) כבר אין לי כוח יותר להתקפי החרדה והדיכאון הזה. סליחה אם הכבדתי עליכם

עוד תיפטרי מזה!!!!

אני חושבת שכאשר את מרגישה כך, עליך ליצור קשר עם המטפל שלך. אני בעיקר מודאגת מהאמירה שלך, שעוברות לך מחשבות לא טובות בראש.... זה פשוט אסור לך אפילו לחשוב שאת חושבת כך!!! זה לא מתאים לאישיות שגילינו כאן מאז נפתח הפורום, ולמה את חושבת כבר על ה"חופש", יש זמן עד אז. עברי יום אחרי יום, אל תלכי כל כך רחוק במחשבותיך... כל יום שאנחנו עוברים הוא ניצחון!!!! ניצחון אישי וקולקטיבי, אז חשבי קודם כל עליך, ואחר כך על הקולקטיב (החברים שלך כאן). אני איתך, חושבת עליך, מחזיקה לך אצבעות ומקווה לשמוע ממך עוד במהלך הערב הזה, או לכל המאוחר מחר. הרבה כוח - יש לך!!! כוכי

ל3

New member
זה באמת לא אני

אני מצטערת אם הדאגתי אותכם זה לא היה הכוונה. זו לא הפעם הראשונה שעוברות לי מחשבות כאלה אבל אני גם יודעת שהם רק מחשבות והם לא ברות ביצוע. תאמינו לי שאני יכולה להיתמודד עם הלופוס ותופעותי. אבל אם הדיכאון הכי קשה לי להתמודד. אני לא מאחלת את זה לאף אחד מי שאין לו את זה לא יודע מה זה. זה לא סתם להרגיש בדאון. אני לא יכולה מלהמנע מלחשוב תמיד אני מנתחת הכל והמוח שלי עובד נון סטופ. בכל אופן אני מקווה שמחר יהיה יותר טוב

3ויוי

New member
../images/Emo42.gifלשירי../images/Emo41.gif

היי שירילה, אני כל כך מבינה לליבך ,הסימפטומים וההרגשה כל כך מוכרים , ביחוד שאני עומדת לפני יטואציה חדשה ולא מוכרת . כמו סיום או התחלה של מצב או מעמד , אני יודעת שברגעים כאלה אני רצה לחומר כתוב ומאמצת לי אי אלה מישפטים שיעזרו לי לעבור את זה.להירגע לעבוד על עצמי במישפטים טובים,,,וכמובן הסח -דעת. אני מקווה שהקישור יעזור לך ,, http://www.maytal.co.il/heb_articles/article_3.html איתך תדעי שאנו חזקות מעצם ההיתמודדות. ושלך

למעלה