עד 16:20

ק ר ח

New member
עד 16:20

פורום "תפוז",בגלל שאתם(טיפה) יקרים לליבי קבלו פרגון: הלהיט החדש שלי,"לוהטת" שבקרוב ישרוף את הארץ במיי ספייס שלי לשעה אחת בלבד מעכשיו,תהנו כדאי לשמוע מאד עד 4 ועשרים.

ק ר ח

New member
פייי,יותר מ50 שמיעות בשעה אחת...

לזה באמת לא ציפיתי,כנראה שיש בזה משהו כמו שחשבתי, טוב,השיר נקרא "לוהטת" והוא ירד כרגע מהספייס(היה עד 16:20) אבל יש שם 2 קטעים חדשים(קטעים,לא שירים,מעין "פריסטיילים") בשם WHEN I ו HARUZIM.תהנו... http://www.myspace.com/kufreshhet

moshe alfasi

New member
בונא עדי, אני מת עליך באמא שלי...

אבל זה אחד הרעיונות הגרועים ששמעתי בחיי, לשים שיר ל23 דקות להעיף אותו, זה או שאתה רוצה שישמעו או שאתה רוצה שרק סבתא שלך שמרפרשת את העמוד שלך בספייס תשמע? בחייך אבויה, לא ככה בונים חומה... קהל... תעלה אותו שוב, ל3 וחצי דקות, שיהיה אפשר לשמוע עד סוף השיר הא? :)

אסף אא

New member
../images/Emo6.gif

קרח, אתה מלך. למה אתם קשים? הבחור ראה את השעה 4:20. עלה לו רעיון לראש (ספונטני אני מנחש). נתן בספיישל. זה רק מאהבה.
בואנה קרח, סחטיין על הבית בבום צ'ק וואן טו (וואן טו צ'ק) (צ'ק טו וואן טו וואן טו צ'ק). לגמרי שרפת. חבל שזה היה קצר יחסית. אם נשמע עוד דברים כאלה ממך אני מבסוט לגמרי. שמעתי איזה שיר שלך במייספייס, לא מ2 הפריסטיילים, ולא עוד איזה פריסטייל שיש שם, שיר. היה לו ביט די מסריח. בלי להעליב כן, אבל הוא לא נשמע משהו, וגם אתה לא ממש. אבל בבווום, מאן, על הביט הענק של גד, יוצא חם לאללה. אהבתי מאוד. יש לציין שזה בכלל אחד השירים בווום. נ.ב. בואנה ראיתי עכשיו את החתימה שלך וצחקתי

אתה חזק בחום אה?

חח... מה רצית לעשות עם הרעיון ההזוי הזה? שישמעו 20 איש?

למעלה