עד 5 ש"ח לקילו

פיפרמנט

New member
עד 5 ש"ח לקילו

אריאלוצ'קה, שמחה להתארח אצלך...ובהצלחה בפורום החדש :) עם המחירים ההיסטריים של הירקות החלטתי שאני לא מבשלת מה שמתחשק לי אלא מה שעולה בשוק באותו שבוע עד 5 ש"ח. אז השומר עולה עד 5 שח השבוע . זהו ירק שלא כל כך מוכר למרות שהוא מדהים. אז הנה מתכון לשומר: 2 ראשי שומר פרוסים עגבנייה אחת קצוצה דק 3 נתחי פרגיות 2שיני שום כתוש קפוא אבקת מרק עוף+פלפל שחור לפי הטעם ההכנה: להשחים את הפרגיות במעט שמן, להוסיף את השומר וכשצבעם צלוי -להוסיף שום להוסיף את העגבניה , מעט מים, מרק עוף+פלפל שחור מס דקות על אש גבוהה עד רתיחה לכסות את הסיר ולבשל עוד ס' דקות על אש קטנה. אפשר להכין עם שוק+כרעיים במקום פרגיות ואפשר גם לצלות אותם בתנור כך או כך, הטעם נפלא -והריח הנהדר שמתפשט בבית מוכיח זאת אז בתיאבון...:))

ברוכה הבאה אהובתי !

קודם כל תגידי מהר איפה מצאת שומר ב- 5 ש"ח, כי יש לי אהבה מיוחדת לשומר. עם לימון ומלח או מבושל עם עוף או בשר... יאמייי לאללה! וחוץ מזה כפרה על המתכון שלך !!! שולחת לך חיבוק ענקי והתגעגעתי אליך לאללה.

פיפרמנט

New member
שוק פייסל בנהרייה

בכניסה לקיבוץ עברון, מול קנין נהרייה. אפרופו שוק רמלה לוד...במתחם ליד מתקיים שם השוק בימי א' אבל לגבי פייסל זהירות ממחירי המכולת! בכלל אריאלה, אולי תכתבי פעם על מחירי הירקות בשופרסל - פלפלים שעולים בחנות רגילה (ירקות +מכולת) פחות מ5 ש"ח שם עולים 8 ש"ח. אבוקדו 14 שקל כשבחנות ליד בין4-6 שח תלוי הסוג

kdr

New member
קצת מחירים משוק ביאליק

אבוקדו, לימון - 5 כרוב, תפוח אדמה לבן 2 כרובית, קישוא, כל הפלפלים מכל הצבעים והסוגים כולל חריף 2.50 חציל, מנדרינה מיכל, עגבניה גדולה, מלפפון 3 חציל בלאדי 3.5 עירית, פטרוזיליה, שמיר, כוסברה 1 ליטר וחצי מיץ רימון סחוט במקום 30 10 תותים ארוזים 8 30 ביצים ענקיות 32 בננה 4.50

למעלה