עד 5 ש"ח לקילו
אריאלוצ'קה, שמחה להתארח אצלך...ובהצלחה בפורום החדש עם המחירים ההיסטריים של הירקות החלטתי שאני לא מבשלת מה שמתחשק לי אלא מה שעולה בשוק באותו שבוע עד 5 ש"ח. אז השומר עולה עד 5 שח השבוע . זהו ירק שלא כל כך מוכר למרות שהוא מדהים. אז הנה מתכון לשומר: 2 ראשי שומר פרוסים עגבנייה אחת קצוצה דק 3 נתחי פרגיות 2שיני שום כתוש קפוא אבקת מרק עוף+פלפל שחור לפי הטעם ההכנה: להשחים את הפרגיות במעט שמן, להוסיף את השומר וכשצבעם צלוי -להוסיף שום להוסיף את העגבניה , מעט מים, מרק עוף+פלפל שחור מס דקות על אש גבוהה עד רתיחה לכסות את הסיר ולבשל עוד ס' דקות על אש קטנה. אפשר להכין עם שוק+כרעיים במקום פרגיות ואפשר גם לצלות אותם בתנור כך או כך, הטעם נפלא -והריח הנהדר שמתפשט בבית מוכיח זאת אז בתיאבון...)
אריאלוצ'קה, שמחה להתארח אצלך...ובהצלחה בפורום החדש עם המחירים ההיסטריים של הירקות החלטתי שאני לא מבשלת מה שמתחשק לי אלא מה שעולה בשוק באותו שבוע עד 5 ש"ח. אז השומר עולה עד 5 שח השבוע . זהו ירק שלא כל כך מוכר למרות שהוא מדהים. אז הנה מתכון לשומר: 2 ראשי שומר פרוסים עגבנייה אחת קצוצה דק 3 נתחי פרגיות 2שיני שום כתוש קפוא אבקת מרק עוף+פלפל שחור לפי הטעם ההכנה: להשחים את הפרגיות במעט שמן, להוסיף את השומר וכשצבעם צלוי -להוסיף שום להוסיף את העגבניה , מעט מים, מרק עוף+פלפל שחור מס דקות על אש גבוהה עד רתיחה לכסות את הסיר ולבשל עוד ס' דקות על אש קטנה. אפשר להכין עם שוק+כרעיים במקום פרגיות ואפשר גם לצלות אותם בתנור כך או כך, הטעם נפלא -והריח הנהדר שמתפשט בבית מוכיח זאת אז בתיאבון...)